Maak kennis met de HAY Woody Low

Door maandag, oktober 22, 2018 2

De liefde voor HAY is nog niet over. Met de groene muur in woonkamer was het zoeken naar een grote plant begonnen. Maar omdat 1. (grote)planten wel een investering zijn en 2. ik ze nooit lang in leven houd bleef ik de aankoop uitstellen. Daarnaast heb ik de juiste pot nog niet gevonden en zou die pot ook weer op een tafeltje moeten om achter de bank vandaan te springen. Zucht.

Fijn kastje

Ineens kwam het idee om er een kastje te plaatsen waar ik een wat kleinere pot op kon zetten. De zoektocht naar kasten kon beginnen. Ik vond uiteindelijk een fijn kastje van HAY. Dit merk ken je denk ik wel van de beroemde About A Chair stoelen. Hij heet HAY Woody Low . Samen met Benjamin heb ik hem in een half uurtje in elkaar gezet. Easy peasy.

HAY Woody Low

Design voor de massa

Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment woonaccessoires, stoelen, tafels en kasten.  Het betaalbare design is zeer toegangkelijk. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ze zien het als een roeping om de innovatieve grootheid van die jaren op moderne wijze terug te laten keren in Deens meubelontwerp. De Woody Column Low is ontworpen voor Hay en is een moderne uitvoering van een rekkensysteem. Woody heeft geen voor- of achterkant waardoor het meubel veelzijdig te gebruiken is. Zo kun je de kast bijvoorbeeld gebruiken als vrijstaand meubel of als afscheiding in een grote ruimte.

Een fijn kastje om mooie spullen op te verzamelen.Ook wel weer een uitdaging, de styling. Uiteindelijk heb je veel spullen die je kwijt wilt en wil je  het ook een beetje rustig houden. Zoals deze fijne Muuto Control Tafellamp. Wil je meer van ons zien?  Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories, dat vinden wij eigenlijk nog het aller leukste social media kanaal!

PS: Er bestaat ook een grote variant! Voor de liefhebbers van grote kasten

 

Deze blogpost werd geschreven ism MisterDesign

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge