Heb jij gewonnen?

Door donderdag, juli 23, 2015 3

We hebben een winnaar! Jippie! In samenwerking met Rosti Mepal mogen wij een Nijntje kinderservies verloten, erg leuk. Op Facebook mocht je meedoen en nu hebben we een winnaar. Misschien had je mijn vorige blog ook al gelezen, ik heb zelf ook het setje Nijntje Speelt en het setje is super leuk, vrolijk en al veel gebruikt. Benieuwd of je gewonnen hebt? Lees snel verder!

Win een Nijntje kinderservies overzicht GIVEAWAY

Win een Nijntje kinderservies overzicht keukentafel

En de winnaar is…

Gefeliciteerd Hanne Demeulenaere! Jij hebt het setje van Rosti Mepal gewonnen! Stuur je even een mailtje naar sanne@psblog.nl? Wij wensen jou heel veel plezier met het gewonnen setje van Nijntje speelt.

Rosti Mepal Nijntje Speelt

Niet gewonnen? Dit prachtige setje is natuurlijk online te koop. Dit Nijntje kindersetje van Rosti Mepal bestaat uit een mok, kinderglas, plat bord en een papbord en zit verpakt in een mooie geschenkverpakking. De onderdelen zijn allemaal bedrukt met Nijntje en maken onderdeel uit van het Nijntje Speelt assortiment. Dit vrolijke Dick Bruna kinderservies maakt van het (leren) eten voor jonge kinderen een gezellige reis. Dit Nijntje kinderservies is trouwens niet alleen leuk om te krijgen, maar ook een origineel kraamcadeau! Iedereen is toch fan van Nijntje?!

Win een Nijntje kinderservies overzicht 2Volg je ons trouwens al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Voor een dagelijkse dosis inspiratie op het gebied van interior, fashion & kids!

PS: Ook voor jou hebben ze leuke items bij Rosti Mepal!

 

 

 

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *