Hebbedingetjes..

Door maandag, maart 2, 2015 13

Yes we hebben weer een pareltje van een webwinkel voor je gevonden!  Soms heb je gewoon van die winkeltjes waar je keer op keer terug komt omdat je weet dat ze dáár de leukste spulletjes al voor je hebben uitgezocht. Little Wannahaves is zo’n shop.

Van alles wat

Ze hebben een hele uiteenlopende collectie aan spulletjes. Denk aan (onder)mode zoals sloffen, ondergoed en sokken. Accessoires als sieraden, tassen en tatoeages. Maar ook speelgoed en decoratiespulletjes als kussens, verlichting en kaarten. Echt van alles en nog wat, dus leuk om even rond te snuffelen. Je vind er echt te leuke little wannahaves!

Herinner je je deze nog?

Voorbeeld van zo’n litte wannahave? Vroeger hadden we de kubus, je kent het vast nog wel met al die vlakjes en kleurtjes? Nu is er de Cubebot! Een super grappig poppetje van duurzaam beukenhout. Met zijn elastische spieren kan hij in allerlei posities de strijd aangaan. En uiteindelijk kan je hem weer in een klein vierkant terugvouwen. Goed voor uren speelplezier, maar hij staat ook fantastisch als item in de kinderkamer.

Als ik toch eens rijk was..

Dan zou ik echt eindeloos kunnen blijven shoppen bij shopjes als deze (hm zou daar de term ‘shop till you drop ‘vandaan komen?). Anyway dit zijn een paar van mijn favoriete spulletjes:

LITTLE WANNAHAVES1. Green toys raceauto roze €10,95

2. Areware cubecot medium €9,95

3. Coq en pate rugzak €36,50

4. Pineapple lamp €78,95

5. Collegien sloffen nuages €31,-

7.  Fctry kabouter krijtjes €9,95

6. Goodnight light Baby Bunny €69,95

PS: kleine wensen mag je hebben toch? 

13

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *