Win een exclusief Hella Duijs vaasje!

Door zondag, juli 26, 2015 6

Wij zijn in love! En ik denk jij ook na het zien van de onwijs mooie items van Hella Duijs. Deze dame heeft het goed voor elkaar, ze maakt zelf deze mooie snoepjes, geweldig toch! En wij gaan nu een prachtig vaasje verloten. Misschien staat er binnenkort bij jou wel een echt Dieuwertje te pronken! Of een Sibilla…

hella duijs win vaasje

Volgen en delen

Een winactie moet natuurlijk erg makkelijk zijn, dus ook dit keer! Het enige wat je hoeft te doen is:

  • Volg PS:blog + Helladuijs op Instagram
  • Repost een van deze foto’s op je eigen account en gebruik de hashtag #psblogloveshelladuijs

En that’s it, zo eenvoudig kan winnen zijn! ;-) Volgend weekend maak ik de winnaar bekend op de blog, dan dan mag je zelf een vaasje uit kiezen. YAY! Meedoen kan tot en met a.s. vrijdag 23:59 uur. SUCCES!hella duijs win vaasje

Wat je nog niet wist

Ik vind het altijd leuk om wat meer te weten te komen over de mensen achter het product of achter de webshop. Ik ga je dus even voorstellen aan Hella Duijs, die sinds kort ook een atelier/winkel in de Nijmeegse Honig fabriek heeft. Deze mega hippe locatie is zeker de moeite waard. Naast gezelligheid, een lekkere koffie, verschillende evenementen en toffe industriële locatie, zijn er heel veel toffe creatievelingen die hier in de Smeltkroes hun producten maken, verkopen en zichzelf ontwikkelen. Zo ook Dennis, de bedenker van de Mini Wardrobe van Code37. Hella en Dennis zijn trouwens buren. Dus als je in de buurt bent, ga zeker even een kijkje nemen! Helemaal op zaterdag, dan kan je ook bij Hella een kijkje nemen.

Ok weer even terug naar Hella! Deze jonge dame heeft een eigen business opgebouwd, ze maakt zelf hele mooie producten. Sinds kort heeft ze ook naast haar atelier/winkel een webshop, handig! Zeker de moeite waard om een vaasje te shoppen! Ook de producten zijn fantastisch gefotografeerd, helemaal mijn smaak.  De producten worden vernoemd naar mensen die ze kent. Hoe lief!

En toen kwam Liesje

Hella Duijs liesje vaasje

Het is begonnen bij het eerste vaasje Liesje. Zij is vernoemd naar Hella’s moeder Lysan, de vader van Hella noemt haar vaak Liesje of Lies.
Daarna heeft ze elk product naar iemand vernoemd. Dikke like!

Hella Duijs vaasje winnenOp de foto mijn nieuwe vaasje, de Sibilla. Dit mooie licht groene vaasje is naar Hella’s oma Sibilla vernoemd.

Maar er zijn er nog meer. Joyce en Tessa zijn vernoemd naar haar schoonzussen en Feline is vernoemd het kleine nichtje van Hella.  Dieuwertje is vernoemd naar de BFF van Hella. Bij het maken van een nieuw product krijgt Hella een bepaald gevoeld voor een bepaalde naam. Misschien wordt het volgende vaasje wel naar mij vernoemd ;-).

Hella Duijs shelfie

Prachtige kleuren

Uitgaande van een aantal basis kleuren zoals bijvoorbeeld blauw, roze en groen maakt Hella allerlei verschillende tinten. Ze mengt op gevoel dus het is altijd een verassing wat er uit de oven komt. Momenteel zijn de meest prachtige kleuren in de shop te koop. Love it! Momenteel zijn de vaasjes in Nederland en België verkrijgbaar.

Feline, Dieuwertje en Tessa

De nieuwste producten zijn Feline, Dieuwertje en Tessa. Tessa is ook leuk om te gebruiken als mok, of als plantenpotje, leuk met een cactus erin. Welk vaasje zou jij uitkiezen?

vaasje Hella Duijs

hella duijs vaasjes

Volg je ons al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne! Vergeet niet de hashtag #psblogloveshelladuijs te gebruiken en je profiel op openbaar te zetten.

zuiver tafel hella duijsDe vaasjes staan echt in elk interieur! Ook hier bij mijn rode bijzettafeltjes. Een mooie bloem erin en je hebt een echte eyecatcher in huis.

Hella DuijsDe vaasjes zijn echt zo mooi!

Hella Duijs Sibilla

Hella ontwerpt en produceert producten met een eigentijdse, vrolijke en classy uitstraling die passen in elk interieur. Haar producten kenmerken zich door een tijdloze, heldere en fijne uitstraling waarin de combinatie mat en glans terugkomt. Hella werkt vanuit haar passie voor interieur en keramiek, zij wil vooral producten ontwerpen die kleur en sfeer geven aan de omgeving.

PS: veel succes met de winactie, ik maak dit weekend de winnaar bekend!

 

 

Baby & peuterkleding algemeen

6
1 Comment
  • Vlijtig Liesje
    juli 28, 2015

    Wat een lieve vorm heeft dat vaasje! Ik vind het erg leuk. Zeker in die zachte pastel tinten. Mijn favoriete foto is dit met alle verschillende vaastjes bij elkaar.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *