5x sneakers voor de boyfriend!

Door woensdag, december 14, 2016 3

Mannen zijn niet zo van het (online) shoppen. Dus kunnen wij ze daar wel een beetje bij helpen ;-). Wil je dit jaar tijdens Kerst een origineel en tof cadeau onder de boom leggen? Ik ga je helpen want nu de sale overal is begonnen kun je de mooiste sneakermerken shoppen, voor weinig! Ik heb 5 top herensneakers voor je uitgezocht dus eigenlijk hoef je alleen nog maar te bestellen. Zo…weg kerststress ;-).

Tip 1 herensneakers: Svnty

Voor de klassiek hippe man is deze sneaker van Svnty perfect. Ik vind deze olijfgroene kleur echt fantastisch.

svnty_antwerp_56

Svnty Antwerp nu €138

Tip 2 herensneakers: Calvin Klein

Voor de durfalls is deze grappige printed sneaker van Calvin Klein helemaal leuk. Basic outfit met deze opvallende sneakers, ik zeg doen voor wie durft!

calvin_klein_56

Calvin Klein nu €103

Tip 3 herensneakers: Armani

Mannen zijn of gevoelig voor mooie kleding of geven er helemaal niks om. Voor het eerste type kun je altijd thuiskomen met een sneaker van Armani. Ga eens voor rood, staat hem vast te gek!

armani_jeans_39

Armani nu €121

Tip 4 herensneakers: Iceberg

Classic zwart met een beetje extra

iceberg_23

Tip 5 herensneakers: Mason Garments

mason_garments_274

Mason Garments nu €187

Zit hier niet de sneaker voor jouw vent bij, kijk dan eens in webshop van Bastiaansschoenmode met fijne merken zoals Calvin Klein, Armani en Iceberg.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke shops en merken.

PS: hem verrassen was nog nooit zo makkelijk! 

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *