Herfstvakantie…

Door zondag, oktober 25, 2015 4

Vanochtend zijn we, waarschijnlijk als velen van jullie, heerlijk het bos in geweest. Hoewel ik een op en top zomermens ben, word ik toch ook wel heel blij van dagen als deze. De kleuren van de natuur zijn zo overweldigend. De grond is bezaaid met kastanjes (voorspelt een hele strenge winter volgens mijn ouders) en bladeren. Niet koud maar wel lekkere rode blosjes op de wangen.

herfstvakantie

 

Herfstvakantie

In het zuiden is het deze week herfstvakantie dus een weekje later dan in de rest van het land (wie weet voor het laatste jaar verspreidde vakanties??). En volgens mij treffen we het met het weer! Moet wel echt wennen aan het schoolritme, wat een geregel maar goed eerste vakantie hebben we rond dankzij vader, oma en vriendinnetje. Maar o o hoe moeten we dat in hemelsnaam in de grote vakantie gaan doen? Zonder opa’s en oma’s red je dat toch niet? en dan hebben wij nog maar 1 kindje onder te brengen. Respect voor alle vaders en moeders!

Knutselen

Of je kunt natuurlijk helemaal los gaan met wat knutselwerk gebruikmakend van alle mooie spullen die de natuur ons biedt. Zo postte ik van de week als deze prachtige herfstslinger van bladeren…

Herfstvakantie

Maar je kunt natuurlijk nog veel meer met bladeren of eikels, dennenappels en kastanjes. Snuffel maar eens rond op interest dan kom je de allerleukste inspiratie tegen, met instructies en al!

herfstvakantie

Ideeën genoeg om én naar buiten te gaan én je niet te vervelen! Zo vind ik deze eikeltjes ook te leuk.. geweldig om te gebruiken als decoratiemateriaal voor in je huis!

herfstvakantie

Halloween

Daarnaast is het volgend weekend Halloween, een steeds groter wordend fenomeen in Nederland overgewaaid uit Amerika. Mij lijkt het helemaal leuk om er een Halloween avondje van te maken dus ook daar gaan we voorbereidingen voor treffen! Kreeg vanochtend al wat spinnen toegeworpen (grapje van papa) dus hoogste tijd om de mannen terug te pakken. Op deze webpagina moet je even kijken voor geweldig leuke inspiratie om een heerlijk spannend maaltijd voor te schotelen:

herfstvakantie

Volg je ons trouwens al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne. Oh ja, en we posten ook regelmatig op Facebook!

En er zijn zelfs leuke outfitjes voor je kids te scoren in dit thema hoe leuk is dat! Zie bijvoorbeeld dit scary lookje van ZARA!

herfstvakantie h

Things to do

Zoals je ziet ben ik druk met plannen maken voor de komende week want ik wil dat Noah ook echt vakantiegevoel heeft en hij allemaal leuke dingen te doen heeft dus alle ideeën en tips van jullie zijn van harte welkom!!

PS: ben benieuwd naar jullie tips! 

Beeld pinterest

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *