Het allerleukste regenjasje (die ook met droog weer van pas komt)

Door woensdag, mei 24, 2017 4

Als er iets typisch Nederlands is, is dat toch wel het weer. Vorige week was het nat en schoot ik wat plaatjes tussen de buien door en nu zijn er tropische temperaturen op komst. Dus kijk snel mee, want dit blauwe snoepje voor Benjamin kan met droog en nat weer. En vergeet niet de kortingscode van 25% (!!) te gebruiken, die vind je op de homepage van de website van Toddlers and Tees, yesssss!

Toen ik het pakketje van Toddlers and Tees opende, keek Benjamin nieuwsgierig mee. En helemaal blij was hij toen er iets voor hem in zat en niet voor zijn zusje Pip. Een lichtblauw Gosoaky regenjasje. Yay! En aangezien hij het liefste buiten speelt én met water en zand, komt een regenjasje goed van pas. Want in Nederland is het weer niet zo stabiel, dat zien we deze week wel weer. En hij staat ook nog eens vet cool!

regenjasje voor kinderen gosoaky (3)

Gekleurd regenjasje voor kinderen

Hoe leuk die monochrome trend ook is, kleur staat gewoon vaak zo leuk bij kindjes. Zo ook bij Benjamin!

regenjasje voor kinderen gosoaky (3)

regenjasje voor kinderen gosoaky (3)

regenjasje voor kinderen gosoaky (3)

regenjasje voor kinderen gosoaky (3)De jas heeft knopen en een rits. De mouwen zijn nog wat lang, dus vandaar omgeslagen. De jasjes zijn ook goed schoon te maken met een sopje!

Blauwe! Mini Rodini en Gosoaky

regenjasje voor kinderen gosoaky (3)Dit babyblauwe kinderregenjasje is van het merk Gosoaky. Een fijn ongevoerd jasje in een lief kleurtje genaamd Blue Bell uit de collectie Elephant Man. De tas is van Mini Rodini en die shop je ook bij Toddlers and Tees. De wandhaakjes zijn van Ferm Living, waar ik eerder over schreef.

Klaar voor de regen? Kies je kleur

Gosoaky heeft zeer mooie kleuren in de collectie! Wist je trouwens dat het een Nederlands merk is? En ook als het niet regent is het een fijn jasje, voor tussenweer.
regenjasje voor kinderen gosoaky

regenjasje voor kinderen gosoaky

Ik vind zelf deze groene versie erg gaaf! Echt een mooie kleur hoor!   regenjasje voor kinderen gosoaky regenjasje voor kinderen gosoaky regenjasje voor kinderen gosoakyKijk wat een schatje! Ik ben fan van het Nederlandse merk!

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: er zijn nog genoeg regenachtige dagen op komst!

4
2 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *