Hip en rebels

Door woensdag, oktober 14, 2015 3

Er gaat zelden een dag voorbij dat ik ‘m niet gebruik. Want ik heb het nodig… Al is het gewoon de radio of een relaxte spotify playlist (t Koffiehuis is op het moment favoriet!) maar ik móet geluid om me heen hebben om de stilte doorbreken. Ik gebruik ‘m dus eigenlijk wel dagelijks, de Fresh ’n Rebel rockbox.

Freshnrebel

Altijd en overal

Als ik aan t schrijven ben, buiten van het najaarszonnetje geniet (vandaag even ver te zoeken helaas), foto’s maak of we gewoon lekker aan het kneuteren zijn samen, doen we dat doorgaans met een lekker muziekje op de achtergrond. Sommige mensen vinden het misschien onrustig maar ik ben met lawaai / muziek /rumoer groot gebracht (kom uit een horecagezin van 5 dus er was thuis altijd wel wat te doen). Voor mij is stilte in huis dan ook iets onnatuurlijks dus eerste wat ik doe als ik opsta is de radio aanzetten. Hoef ik tenminste nog geen tekst te hebben ’s ochtensvroeg, heerlijk ;-).

freshnrebel

 

Mooi handig

Muziekbozen zijn in allerlei soorten en maten maar deze zijn ook nog een super leuk om te zien. ik weet de tijd nog wel dat mijn vriend van de mega grote boxen in de huiskamer wilde zetten. Echt geen gezicht dus dat heb ik altijd wel weten te weren maar deze boxen zijn serieus ook nog een leuke aanwinst als accessoire zoals je ziet. Verkrijgbaar in prachtige en vrolijke kleuren dus voor iedereen weer wat wils.

 

Fresh n Rebel

Wannahave

Volgende op mijn verlanglijstje is nog een coole koptelefoon. Laten die er nou ook zijn. Kijk maar eens naar de Caps Headphones, een super mooie koptelefoon in ook weer prachtige kleuren. Herkenbaar aan het coole design maar ga ervan uit ook goed geluid (niet onbelangrijk). Dan kan ik me echt eindeloos verliezen in mijn favoriete muziek. Waar ik ook naar toe ga..

freshnrebel

Hip en rebels

‘Hip en rebels’, nou dat zijn deze mobiele accessoires van Fresh ’n Rebel. Of je nu wilt luisteren naar je favoriete muziek op een Rockbox of je telefoon oplaadt met een Powerbank. Met deze producten sta je er altijd goed op en dat vinden wij niet onbelangrijk, toch?

Fresh n rebel

 

PS: Volg je ons trouwens al via Instagram ofBloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne. Zouden wij in ieder geval super leuk vinden!

sponsored
Beeld: Fresh ’n Rebel 

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge