Bloggers en instagrammers op Instagram omarmen massaal de share economy, ook wel peer-to-peer economie genoemd. Door de hashtag #instageeftdoor te gebruiken, geven mensen gebruikte of ongebruikte spullen aan elkaar door. Met name kinderkleding scoort goed, maar ook boeken en sieraden worden aan elkaar doorgegeven.

Het initiatief #Instageeftdoor is begin december 2014 opgezet door Paloma en Sanne. Samen waren ze er meteen over uit: soms wil je iemand blij maken met iets waar je niets mee mee doet! Want geven is leuker dan krijgen!

Wil je meer weten over dit initiatief? Neem dan contact op met info@psblog.nl.

#Instageeftdoor, hoe kan jij meedoen?

Wil jij ook meedoen en delen? Nou dat is heel simpel! Heb jij ook een kleintje thuis met een fantastische garderobe, die helaas niet meer past, een boek die je niet nog een keer leest of een sjaal die al even aan de kapstok hangt, dan ook jij meedoen!

1. Deel één item via Instagram
2. Laat weten wie je nomineert mee te doen en gebruik de #instageeftdoor
3. Vraag aan je volgers om in de comments aan te geven waarom ze het item graag willen overnemen
4. Kies je winnaar!

PS: vergeet die de hashtag #instageeftdoor te gebruiken, dan komt het in het totaaloverzicht te staan.

1 Comment
 • dagmar quasten
  februari 13, 2015

  Hoi!

  Zouden jullie het leuk vinden om een armband van mij weg te geven aan 1 van jullie volgers?

  Ik maak armbanden voor dames en kids. En ik kan nog wel wat promotie gebruiken! Dat de armbanden mooi en leuk zijn kan ik wel zeggen maar bekendheid heb ik wel nodig! Jullie inspireren mij met jullie blog en foto’s wellicht vinden jullie mijn armbanden leuke en kunnen we een leuke actie opzetten!

  Liefs

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *