Winterwonderjassen

Door vrijdag, oktober 9, 2015 4

Wat een heerlijke dagen hebben we zeg! Liefst zou ik dat heerlijke zonnige zomergevoel nog maanden vast willen houden. Maar zoals een goed voorbereide moeder betaamt ben ik, zoals waarschijnlijk velen van jullie, op zoek naar dé winterjas voor Noah.

Zoektocht

Geen makkelijke klus moet ik eerlijk bekennen… Er zijn natuurlijk super leuke jassen genoeg maar soms betaal je wel een hele hoge prijs. En eerlijk is eerlijk als ik zie hoe vies Noah uit school komt en hoe vaak je dus een jas moet wassen, is een jas dat eigenlijk niet waard.

Bovendien wil ik er het liefste twee hebben. Eén om een beetje netjes (optimist als ik ben) te houden en de andere als speeljas. Veel eisen dus al, leuk, betaalbaar, praktisch en dan ook nog een beetje hip als het kan natuurlijk ;-).. Pittig klusje dus maar goed ik moet en zal die leuke jassen vinden dus ik neem de uitdaging graag aan als ubershopper. Shops bring it on!

Wat heb je nodig?

Om goed te kunnen shoppen online, heb je wel bepaalde kaders nodig. Dus de vraag is: waar moet een winterjas voor kids eigenlijk aan voldoen? Ik heb 3 belangrijke tips waar je op kunt letten.

Drie warme wintertips voor een goede jongensjas:

1. Lekker warm: als je gaat voor een wollen jas let er dan op dat je minimaal 60-70% wol kiest. Hoe meer wol, hoe warmer ! Ook kostbaarder uiteraard maar aan een te koude jas heb je ook niks.

2. (Goedlopende) rits: dus geen knopen want daar komt kou doorheen. Maar ook geen andere ingewikkelde sluitingen want dat levert weer een probleem op op school.

3. Maat: koop vooral niet een te kleine maat want kids moeten zich natuurlijk lekker en vrij kunnen  bewegen. Dus houdt rekening met de dikkere kleding die er ook onder moet passen als het echt koud gaat worden.

Met deze tips in je achterhoofd kun je hopelijk een nog betere keuze maken voor de ideale winterjas!

10x Jongensjassen

Ik denk dat het mij is gelukt want ik heb een paar hele goede opties gevonden. Het was echt wel even zoeken maar ik heb toch best een aantal leuke exemplaren gevonden bij diverse online shops zoals Otto, ZARA, Toddlers and Tees en Mango. Bij deze de jongensjassen:

Jongensjas

Mango Donsjas €25,99

Jongensjas

ZARA Tricot vest €27,95

Jongensjas

Arizona jeansjack €30,99

Jongensjas

Mango Spijkerjas met schapenvacht €32,99

Jongensjas

Kidsworld jas €40,99

Jongensjas

 

ZARA houtje jas €49,95

Jongensjas

Arizona jack €50,99Jongensjas

Arizona bomberjack €50,99

 

Jongensjas

Noppies winterjas €69,99

Jongensjas

I Dig Denim Luke Jacket €130

Jongensjas

Little 10 Days tweed coat €139,90

PS: Volg je ons al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne!

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *