Schoenen maken de man

Door donderdag, oktober 22, 2015 6

Je hebt misschien op Instagram al het een en ander voorbij zien komen maar onze mannen lopen er allebei weer goed bij! Hoewel het najaar al een klein poosje op gang is, werden we er allemaal toch een beetje overvallen door de plotselinge kou. Dus ook ik moest echt als de wiedeweerga op zoek naar én een leuke nieuwe winterjas maar ook naar leuke nieuwe wintershoes. Doordat Noah niet zo heel snel groeit, doet hij behoorlijk lang met al zijn kleren en schoenen (behalve broeken want die verslijt hij al spelend helaas net zo hard als ieder ander kind).

Too big, too late, too little

In de praktijk komt het er vaak op neer dat ik spullen te groot voor hem koop. Op de groei zoals ze dat zo mooi noemen. Maar soms koop ik dus dingen op de groei die hij uiteindelijk nooit of zelden draagt omdat het of niet meer hip is, of hij het niet (meer) leuk vindt of het niet meer het bijpassende seizoen is.

kinderschoenen

Eerstehands

Zo ook de Adidas superstar die ik volgens mij al een jaar voor Noah heb staan en wel heel veel heb gebruikt om leuke lookjes mee te maken op IG omdat het een geweldig paar schoenen om een combinatie mee af te stylen maar hij kan ze eigenlijk nog steeds niet echt dragen omdat ze nog steeds ietsje te groot zijn. Daarnaast heb ik onlangs zelf geschreven in mijn blog over de trends van dit najaar ‘dat witte gympen eigenlijk niet meer kunnen’ dus kan ik moeilijk mijn zoon alsnog in stralend witte sneakers laten verschijnen. Hopelijk heb ik nu iemand via marktplaats heel blij gemaakt met dit mooie paar en heb ik weer een goed excuus om op zoek te gaan naar een nieuw paar kinderschoenen!

kinderschoenen

Schoenen schoenen schoenen

Ik heb het vast al vaker gezegd en ik blijf erbij: de beste investering die je kunt doen als je er goed verzorgd en stijlvol uit wilt zien is je schoenen. Dit geldt voor iedereen. Dus voor vrouwen, mannen en kinderen. Elke look maak je namelijk af met de juiste schoen. Als is de kleding nog zo simpel en bestaat deze uit een jeans en wit shirt, aan de schoen lees je af met wat voor iemand je te maken hebt. Vooral bij mannen en dus jongens is het echt de investering waard want die kunnen al zoveel minder variëren. Maar met een leuk paar kinderschoenen, boots, sneakers or what ever geven ze karakter aan hun look! Dus tipje mijnerzijds: als je echt moet kiezen, koop dan liever een goed paar schoenen dan een extra sweater of jeans!

Trendy schoenen

Gelukkig hebben ze super veel leuke en betaalbare opties dus er staat je niks in de weg denk om de kids er  goed uit te laten zien weer dit najaar! Mijn keuze voor Noah zijn de stoere Timberlands die al jaren te zien zijn in het straatbeeld maar dit najaar echt weer helemaal hot zijn! Ook favoriet bij de familie West/Kardashians dus dan moet het wel hip zijn toch (my guilty pleasure ;-0).

kinderschoenen

Een goede maat

Belangrijk is het natuurlijk wel dat je los hoe het eruit ziet, kiest voor een goede schoen. Op de zomer lopen kinderen natuurlijk veel meer op blote voeten, sandaaltjes of slippers. In het najaar en winter is het goed om voor groeiende kindervoeten te zorgen voor een goede pasvorm en maat. Weten waar je op moeten letter bij het aanschaffen? Lees de blog van Sanneke van Nelson.nl.

For the boys

Tuurlijk help ik je weer even een eindje op weg en heb ik alvast een leuke selectie voor je gemaakt. Deze keer heb ik gekeken bij Nelson.nl. Was voor mij een nieuwe shop die ik vond toen ik op zoek was naar leuke kleine Dr. Martens. En zie hier hoeveel leuke spullen ze hebben:

Kinderschoenen

De selectie kinderschoenen voor jongens:

  1. Timberlands € 74,99 2. Bright Knights € 49,99 3. Timberlands grijs € 74,99 4. Dr. Martens € 74,99 5. Rubber Duck € 54,99 6. Converse € 54,99 7. Vingino €89,99.

Makkie toch? 😉

PS: blijf je ons gewoon lekker volgen via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne. Oh ja, en we posten ook regelmatig op Facebook!

Beeld: pinterest

6
0 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *