Miauw!

Door vrijdag, maart 27, 2015 5

Je bent een kattenlover of niet. Ik ben een lover! Benjamin weet niet beter dat er katten in zijn leven zijn. En naast de 2 levende versies die hier rondlopen, zitten er ook wat andere katten verstopt in huis. Super blij ben ik met de Kek Amsterdam muurstickers van hele lieve kittens. En ik niet alleen. Benjamin lacht en wijst als hij de katten in huis, tegen de muur geplakt ziet. En zoals je weet vind ik muurstickers erg leuk, dus dit is een mooie, en ook weer compleet andere aanvulling op stippen en ananassen.

Kek Amsterdam muursticker Kittens

Bij de nieuwe collectie Kek Aamsterdam muursticker horen natuurlijk ook deze geweldige kittens. Mimi, Tom, Fritz, deze schatjes zijn nieuw toegevoegd aan de collectie van Kek Amsterdam Wij hebben nu twee stilstaande kittens toegevoegd aan ons huishouden. Eentje bovenaan de trap waar Benjamin vrolijk naar wijst na zijn beklimming en eentje in zijn speelhoekje. Wat een gezelligheid, al zeg ik het zelf!

Kek Amsterdam Kek Amsterdam

Voor ieder wat wils

Neem vooral een kijkje in de webshop, want als je geen kattenlover bent, wellicht is dit wat voor je kindje, of voor jezelf?

Volgens mij is er genoeg moois te vinden bij Kek Amsterdam. Deze stickers zijn natuurlijk ook super leuk om een klasgenootje voor een kinderfeestje te geven, een origineel cadeau! Over feestjes gesproken, ze hebben ook super leuke kleurplaten, wat is er nou leuker dan met z’n allen aan één grote kleurplaat werken.

kek amsterdam

Ik denk dat je nu wel genoeg inspiratie hebt. Naar welke stickers gaan jouw voorkeur uit? Volg je ons al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Daar zie je ook weer de lookjes en de foto’s van onze favoriete webshops voorbij komen.

PS: Naast muurstickers verkopen ze ook prachtige kartonnen kattenpandjes, geweldig!

5
1 Comment

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *