Nieuwe Menu Folded Low vaas met Instagram pannenkoekenplantje

Door donderdag, maart 2, 2017 6

Op mijn geliefde kast schittert een nieuw pronkstuk, de keramiek Menu Folded Low vaas. Is ie niet prachtig? Met Instagram plantje! Je denkt nu zeker, het Instagram plantje? Jazeker. De pannenkoekenplant die niet meer te missen is in je feed. het lijkt wel of iedereen deze plant in huis heeft gehaald. Ik kon natuurlijk niet achter blijven.

Keramiek Menu Folded Low Vaas (1)

De Pilea Peperomioides

Afgelopen weken veroverde dit plantje de feed van Instagram, zomaar uit het niets (volgens mij dan) verscheen meerdere malen per dag het Pilea Peperomioides plantje op mijn scherm. Deze vetplant wordt ook wel de pannenkoekenplant genoemd. In de meest jaloersmakende woonkamers. Echt! Aangezien ik (net als vele?) toch wel in het hokje trendvolgers pas en mijn verkering al vaker heeft geroepen dat we ‘aan de plant’ moeten (nee schat, die gaan toch dood bij ons), vond ik dat het tijd werd om er een aan te schaffen.

Keramiek Menu Folded Low Vaas (2)

Keramiek Menu Folded Low Vaas (2)

Keramiek Menu Folded Low Vaas (2)

Keramiek Menu Folded Low Vaas (2)

Keramiek Menu Folded Low Vaas (2)

Menu Folded Low Vaas

Ben jij ook weg van het Scandinavische stijltje? Word jij ook blij van licht, wit en pastel? Dan vind je deze keramieken vaas van het merk MENU Design waarschijnlijk ook heel tof! De Folded Low Vaas is verkrijgbaar in 3 toffe kleuren: ash, carbon en taupe. Naast deze lage versie van de Folded Vaas is daarnaast ook een hoge versie verkrijgbaar: Folded Tall Vaas en check hier nog meer Design vazen.

Keramiek Menu Folded Low Vaas (2)Onze woonkamer wordt overgenomen door Benjamin, de speelhoek wordt steeds groter! Zie hier ook het toffe speelkleed van Ferm Living waar ik al eerder over schreef!

Bloemen of planten op het menu?

De Menu Folded Low Vaas is ontworpen door Amanda Betz en is prachtig voor bloemen maar ook met een plant staat ie te pronken. De Pilea Peperomioides is een vetplant, dus weinig water geven en hij gaat hopelijk lang mee. Zo niet, dan zie je snel genoeg een bosje bloemen op Facebook en Instagram verschijnen!

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: Ik ben benieuwd wat jij van de combi keramieken Menu Folded Low vaas + pannenkoekenplant vindt?

 

Deze blog werd geschreven ism MisterDesign

6

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge