Kinder regenlaarzen, ideaal het hele jaar door!

Door dinsdag, december 12, 2017 2

Sinds ik een zoontje heb is onze favoriete schoeisel toch wel kinder regenlaarzen. Er gaat geen dag voorbij dat de laarzen niet aangaan. Of het nou is om te bouwen, te struinen, te racen of te klimmen. Zon, regen of sneeuw. Noah loopt de hele dag rond op zijn laarzen. We altijd twee paar staan zodat ze af en toe een keer in de wasmachine kunnen (super handig by the way, komen ze weer prachtig uit!) Geel, rood of blauw.. alle kleuren zijn favoriet.

Kleurrijk Bergstein

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en soorten regenlaarzen. Ik kies al jaren voor de heerlijke kleurrijke Bergstein laarsjes. Ze hebben ze in alle kleuren en zijn super leuk voor meiden en jongens. Je hebt ze vast al vaker voorbij zien komen want wij zijn er dol op dus je hebt ze regelmatig kunnen zien in onze IG en Fcebook posts en eerdere blogs!

kinder regenlaarzen

Roze Bergstein regenlaars

kinder regenlaarzen

Blauwe Bergstein regenlaars

kinder regenlaarzen

Rode Bergstein regenlaars

Nog veel meer kinder regenlaarzen..

Maar tijdens het maken van deze blog stuit ik bij Nelson op de Hunter regenlaars, hoe stoer zijn die! En net zo kleurrijk als de Bergstein laarsjes dus een super alternatief als je weer even iets anders wilt.

kinder regenlaarzen

Rode Hunter orginal kinder regenlaarzen

kinder regenlaarzen

Blauwe Hunter original kinder regenlaarzen

kinder regenlaarzen

Roze Hunter original kinder regenlaarzen

Yesss ook voor mij!

Ze zijn zo leuk dat ik ze zelf ook maar eens ga proberen want ze lijken me ideaal voor de wandelingen met ons hondje Soes.. En heel ‘toevallig’ super hot bij de celebs dus een echte musthave voor de hippe mama!

kinder regenlaarzen

Hunter dames regenlaars

Meer zien?

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat lookjes, want daar zijn we gek op.

PS:laat het maar sneeuwen en stormen!  

2
1 Comment

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge