De ideale sandaal voor de zomer: kinder Teva’s

Door vrijdag, juni 16, 2017 4

Iedereen kent ze wel..  dé Teva outdoor sandaal. Misschien niet de beste reputatie maar ze zijn er nog steeds en dat komt omdat ze ideaal zijn voor iedereen die opzoek is naar praktisch en waterbestendig schoeisel dus vooral reizigers gebruiken ze veel maar gezien de kenmerken zijn ze ook ideaal voor de kids..dus of je nu wil of niet de kinder Teva’s zijn super handig!

Lekker voor buiten

De sandaal groeide al snel uit tot must-have item voor elke buitensporter en reiziger. De afgelopen jaren heeft het merk zichzelf sterk vernieuwd en een nieuwe hippe lijn met sandalen uitgebracht. Inmiddels zie je steeds zelfs fashion bloggers deze sandalen dragen. Wie had dat ooit gedacht… Mijn vriendinnetje heeft toevallig deze week ook nog hele leuke voor dames. Super stoer!

kinder teva's

Ideaal voor kids: kinder Teva’s

Ze zijn waterbestendig, sterker nog ze zijn zelfs bedoeld om gedragen te worden in het water. De sandalen zijn daarmee dan ook super ideaal voor kinderen. De voetjes worden beschermd en de sandalen kunnen naar hartenlust vies gemaakt worden. Na het spelen kun je met sandalen en al onder de douche. Superhandig voor het strand of op de camping toch?

For the little ladies of bauw?

Bij Nelson heb ze vier leuke varianten voor de kids. Voor de meisjes hebben ze deze twee roze cuties..

Kinder Teva's

Schattige Teva’s met aardbeitjes

Kinder Teva's

Stoere roze buitensandaal

Voor de boys

Voor de jongens hebben ze ook twee varianten, allebei blauw maar met een ander printje. Deze leuke Teva’s met krabbenprint..

Kinder Teva's

De Teva’s met krabbenprint

Of de stoerdere variant Hurricane…

 

kinder Teva's

Stoere blauwe Teva Hurricane

Fijn voor een mooie zomer op de camping of  lekker aan het strand. De kinderen kunnen alle kanten op met deze sandalen dus jij hoeft je nergens meer zorgen over te maken.

Over ons

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: it’s like walking on sunshine 😉

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *