Eindelijk goede verlichting op het kamertje van Pip

Door maandag, december 4, 2017 3

Waarschijnlijk heb je het kamertje van Pip al eens voorbij zien komen. Met roze en gele accenten echt een meidenkamer. – Zo niet, check dan even deze blog en deze blog– Wat nog miste was kinderkamer verlichting. In de babykamer hing nog een oude lamp, die hing er al voordat Benjamin er kwam te slapen. Een lief houten lampje met kleine peertjes dat eigenlijk heel slecht licht gaf. Ik kon steeds niks vinden. Gelukkig hangt er nu een goede lamp, want als we ’s avonds thuiskomen en het is bedtijd voor Pip is het al heel erg donker. Best onhandig. Maar daar hebben we wat aan gedaan. Met een bijzondere peer!

Kinderkamer verlichting ferm living

Kinderkamer verlichting van Ferm Living

Zoals je weet = Ferm Living favoriet. Zo ook de Collect Socket Low Hanglamp die ontworpen is door hoofdontwerper Trine Andersen. In 2005 richtte Trine Andersen Ferm Living op toen zij haar eerste behangcollectie uitbracht. Dat is alweer even geleden en inmiddels is Ferm Living niet meer weg te denken uit onze huizen. Ik vertel je binnenkort ook nog wat over de nieuwe meubels voor kids.

De Collect Socket Low heeft een diameter van 6 centimeter en een hoogte van 10.2 centimeter. Het snoer heeft een lengte van 3 meter en komt in dezelfde kleur als de fitting, behalve het snoer van de messing fitting. Je kunt het snoer heel kort maken, of je legt er een grote knoop in. Deze heeft namelijk een lichtgrijze kleur. Ook het plafondkapje wordt meegeleverd in dezelfde kleur als de fitting.

Kinderkamer verlichting ferm living

Kinderkamer verlichting ferm living

Diamant peer

Je kunt de mooiste Design lampen kopen bij MisterDesign. Van excentrieke exemplaren tot simple basics. Kies je voor een strak en basic exemplaar? Dan kun je nog uitpakken met de peer. In de lamp zit een peer in de vorm van een diamant. Zó tof! Past ook helemaal op de meidenkamer van Pip.

Kinderkamer verlichting ferm living

 

Kinderkamer verlichting ferm living

Kinderkamer verlichting ferm living

Kinderkamer verlichting ferm living

Kinderkamer verlichting ferm livingIs het geen plaatje?

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan ook via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: Deze lamp is echt wel een lichtpuntje tijdens de donkere dagen

 

 

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *