Kleine peuterkamer binnenkijker

Door maandag, maart 25, 2019 2

Pip = 2 jaar. Tijd om de zijkant van haar ledikantje af te halen. Ze kan al bijna naar een groot bed maar ik vind haar nog te klein (please laat het niet te snel gaan ;-)) en dan moet de commode er ook uit, het past anders niet. Veel te klein hier. Deze tussenoplossing is ook wel heel prettig. Zij kan er nu aan wennen en wij ook. Ik heb een heel gezellig dekentje gepakt maar ze wil nog lekker in de slaapzak liggen. Het dekbedovertrek is van het mooie merk Trixie. Fijne kleur ook, op het zoete kamertje. Het is een luiaard print, te leuk deze vrolijke apen.

Opbergmand Peer Ferm Living rieten opberger misterdesign trixie (4)

Babykamer wordt peuterkamer

Het behang is inmiddels wat verouderd. Dat zie je niet goed op de foto. Ik wil het graag overschilderen maar weet even niet goed welke kleur. Even wachten op het grote bed.

Opbergen maar!

De leuke peer opbergmand is van Ferm Living. Is ie niet cool? Het kleed en de spiegel zijn ook van dit mooie merk. Het dekbedovertrek en de zachte badjas stuurde Trixie ons op.

Opbergmand Peer Ferm Living rieten opberger misterdesign trixie (1)

 

 

PS: Meer van ons en de kids zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *