Interieurtrend 2017: ga voor kleur in huis!

Door dinsdag, februari 7, 2017 2

Hoewel de weersvoorspellingen anders zeggen (er komen nog meer winterse dagen aan??) beginnen bij mij de voorjaarskriebels steeds sterker te worden. En voorjaarskriebels betekenen bij mij vooral dat het huis op zijn kop moet. Het liefst haal ik alles eruit en maak ik een compleet nieuwe start maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren dankzij manlief en toch ook wel het beperkte budget. Toch leert de ervaring dat je best veel kunt met weinig. Door bijvoorbeeld voor een nieuwe kleur in huis te kiezen!

Kleur in huis

Voeg een (andere) kleur toe aan je interieur en alles krijgt meteen een andere uitstraling. Als je kijkt naar de interieurtrends is kleur in huis hot. De kleuren die je veel ziet is blauw en groen maar ook roze is nog steeds een veel gebruikte kleur. Bij By-Boo ging ik eens kijken wat hun nieuwe collectie te bieden heeft. Verrassend hoe trends werken. Dat je voor die tijd niet op het idee zou zijn gekomen maar als je ze eenmaal ziet dat je denkt: “Hè ja mooi!”

Kies je voor blauw?kleur in huis

Ik vind het steeds mooier worden.. blauw dan vooral het diepblauw. Zolang weggeweest uit het interieur maar nu weer heel spannend om mee te combineren. Op de sfeerfoto hierboven is het gecombineerd met grijs wat me wel inspireert aangezien wij een grijze bank en kleed hebben maar ik moet er nog een klein beetje aan wennen merk ik. Maar deze items van By-Boo zijn toppers wat mij betreft!

kleur in huis

Carpet medaillon blue

Kleur in huis

Waffle plaid blue

Kleur in huis

Chair blue

Groen meer jouw ding?

kleur in huis

Super mooi vind ik groen als interieurtrend want daarmee komt ook de plant weer terug naar binnen en eerlijk gezegd houd ik daar altijd wel van maar kwamen we de laatste jaren niet veel verder dan de cactus dus wat mij betreft yay voor groen!

kleur in huis

Carpet mono green

kleur in huis

Table lamp Davinci green

kleur in huis

Chair splendid green

Of roze nog steeds favoriet?

kleur in huis

Als meisje meisje blijft roze toch wel een van mijn favorieten (liefst zou ik alles roze maken, de kast, de achterwand van de keuken maar is misschien toch wat heftig realiseer ik me). Het is eindeloos te combineren met andere kleuren maar ook met materialen als hout, koper en metaal. Hoe vind je deze cuties?

kleur in huis

Beanbag mono pink

kleur in huis

Chair kirby pink

kleur in huis

Stool triangle pink

Meer?

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook, Pinterest of Bloglovin! Voor dagelijkse updates van de kinder- en babykamer, binnenkijkers en natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes van onze boys. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items.

PS: welke kleur is jouw favoriet?

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge