Musthave: de krijtbordslinger

Door vrijdag, maart 20, 2015 5

Ik heb een nieuwe vondst, de krijtbordslinger. We kennen allemaal de letterbanner, super leuk, maar wat een gepiel om dat ding in elkaar te zetten. Gelukkig is daar nu de krijtbordslinger, te koop bij de super leuke webshop van Suzanne, SuzyB. Ze verkoopt nog meer moois, en dat deel ik graag met jullie!

De Krijtbordslinger

Deze slinger is ideaal, je maakt je eigen tekst en hangt hem op. Er zijn best veel vlaggetjes, dus het past prima! Ik heb zelf een krijtbordstift gekocht, dat is pas fijn. Dan kan je veel strakkere teksten schrijven. De vlaggen van de krijtbordslinger zijn dus beschrijfbaar, dus wisselen mag, soms wil je misschien even geen tekst, maar wel feestelijke vlaggen. Ga lekker los met teksten, feestjes en quotes, proberen mag!

krijtbordslinger

Lamp: Muuto
Broekje: nOeser (lees hier de blog)
Ballonnen: En Las Nubes
Dekbed: Hema

Ananassen op de muur

Annanasjes annanasjes annanasjes, gotta love them! Hoe tof zijn deze ananassen? Deze muurstickers zijn verkrijgbaar in roze en zwart. Ik heb ze nu boven de commode van Benjamin geplaatst. Ideaal met omkleden, blijft hij een stuk stiller liggen. De stickers zijn makkelijk te verwijderen en fleuren de ruimte meteen op. Fruit zoals ananas is dit voorjaar helemaal HOT, dus door een simpele aanpassing maak je het speelhoekje/de kamer van de kindje een stuk gezelliger.

krijtbordslinger

Super schattige kleding

Naast deze interior goods zoals de krijtbordslinger zijn er ook prachtige handbedrukte kledingstukken verkrijgbaar. Zoals de Milk romper die Benjamin heeft, maar ook shirts, mutsjes en pakjes in mooie basic kleuren. De basics zijn ideaal als je van afwisseling in de lookjes houdt, makkelijk te combineren.

krijtbordslinger suzyb setje kleding

Swanmarket

Ben je ook al bekend met de Swanmarket? Suzanne staat regelmatig haar items uit de SuzyB webshop op de Swanmarket. Dus als je nog geen plannen hebt komende weekenden, zou ik zeker een kijkje gaan nemen.

Volg je ons al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Daar zie je ook weer de lookjes en de foto’s van onze favoriete webshops voorbij komen.

 PS: de webshop SuzyB bevat ook veel leuke (kraam)cadeautjes!

5
7 Comments
 • Woon-Geluk
  maart 20, 2015

  Oh die slinger is super leuk! Die ga ik zeker onthouden!
  Groetjes Cindy

 • Judith
  maart 21, 2015

  Erg leuke spulletjes! De ananas-stickers zijn tof! Nog niet eerder gezien en weer eens wat anders :). De romper blijft leuk, ik ga snel even spieken op de webshop. X, Judith

 • Jess
  maart 21, 2015

  Die slinger is echt geweldig! Mijn zoontje draagt momenteel hetzelfde broekje van nOeser 😉

  • Sanne
   maart 21, 2015

   Hi Jess, ja nOeser is geweldig leuk 🙂

 • Saskia
  maart 22, 2015

  Wat is de slinger ontzettend leuk! De ananasjes zijn ook onwijs schattig.

 • Sandra
  maart 24, 2015

  Super leuk. Ik heb ook n krijtslinger maar geen krijtstift. Daarnaar ga ik zeker even opzoek. Jij heb zo mooi geschreven,
  Ananasjes zijn ook gaaf! Wij hebben mooie groene wolkjes!
  Fan van suzyB zijn we zeker!

 • lieke
  maart 27, 2015

  Wat ontzettend leuk zeg!! Hier stond de Swan market ook al op de planning!

  Liefs lieke

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *