By-Boo kussens om te kussen

Door zondag, juni 19, 2016 6

De kussens uit de nieuwe collectie van By-Boo zijn gewoon om te kussen. Verschillende stijlen en materialen vinden elkaar. Ik denk dat je het ook leuk vind, het is vrij divers! Mijn favorieten kussens heb ik even voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Verrast door de kussens

By-Boo heeft ons weer verrast, met Scandinavische invloeden en ook met de warme tinten. Ben benieuwd naar jouw favoriet.

kussens grijs

Deze grijze kussens zijn er in de maten 100×100 en 50×50. kussens Voor een natuurlijke touch!

kussensOf ga je voor een patroontje?

Plof op de poef!

Ook lekker zijn de kussens voor op de vloer. Zo groot en dik, dat je het ook wel een poef kunt noemen.

poef kussens kussens poef voor op de vloer poef kussenEen mooie poef breekt een saaie kamer, zet je gemakkelijk aan de kant en kinderen willen er graag op zitten. Deze poefs van jute zijn ook lekker stevig. Ben je fan van Jute? Bekijk dan Paloma’s blog eens over jute.

Of ga je voor oosters?

Deze zijn ook gaaf. Ook mooi voor buiten in je tuinset voor zwoele zomeravonden.kussens oosters tintje van by boo kussens oosters tintje byboo kussens oosters tintje by boo kussens by-booWe hebben in huis ook al wat fijne spullen van By-Boo, zoals mooie kleden, krukjes en een tijdschriftenrek (die kon je laatst winnen). Wil je nog meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin voor dagelijkse updates!

PS: Leg wat kussens op elkaar gestapeld in een saaie hoek. Is ie gelijk opgefleurd

6
1 Comment
  • Ineke
    juni 27, 2016

    Oooh die met natuurlijke touch!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *