Webshop van de week: La Vie Sadie

Door maandag, februari 16, 2015 7

Yep, ik ben groot fan van geprinte broekjes. Voor Benjamin natuurlijk. Verder houd ik heel erg van basic looks, maar een geprinte legging, yes please. Ik heb al een verzameling opgebouwd en ik krijg er geen genoeg van. Dit komt mede door het snelle groeien van Benjamin. Voor je het weet ben je 2 maanden verder en past hij het niet meer. Zie ik printjes met dieren zoals een vos, dan smelt ik gewoon. En toen was daar Irene, van LaVieSadie. Vorige jaar bestelde ik al wat broekjes in haar Etsy-shop, nu stuurde ze mij wat op, super lief. En zoals gewoonlijk, deel ik mijn aanwinst graag met jou + nog wat toppers uit de webshop!

Hi Foxy

Vosjes en vosjes, gotta love them. Net als de panda, deze beestjes zijn super cute. Vooral in grafische vorm, dat maakt het gelijk lekker stoer. Daar kan ik voor Benjamin mooie lookjes mee maken. De Foxy legging is ook lekker zacht en heeft goede stretch, dat vind ik erg belangrijk. Benjamin kan dan wel lopen, kruipen en klimmen vindt hij ook erg leuk, en dat gaat natuurlijk het beste in een soepele outfit.

la vie sadie hello fox

Voor boys en girls

De prints die onder andere te koop zijn: Haaien, Ananassen, Panda, Tijger en zelfs de Unicorn!

La vie Sadie look

Hallo nieuwe tandjes daaaag natte shirts

Je kent het wel, tanden die doorkomen, ik heb al gemerkt dat dit behoorlijk lang kan duren. Gelukkig zijn daar tegenwoordig hele hippe slabbertjes/sjaaltjes voor te koop. 1. je hebt een stoere look en 2. dat scheelt weer wat verkleedpartijtjes en natte shirts. Voor de dametjes zijn er ook stoffen haarbandjes en doekjes voor doorkomende tandjes.

PS: De broekjes gaan tot en met 24 maanden!

7
1 Comment
 • Lieke
  februari 17, 2015

  Wat een mooi en leuk merk! Van panda’s word ik ook erg blij, dat heb ik ook met zebra’s! 🙂

  Ik heb een leuke winactie op mijn blog, neem je een kijkje?

  Liefs Lieke
  http://robust-posch.blogspot.com

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *