Lazy Sunday: van Jumpsuit naar Onesie

Door vrijdag, november 7, 2014 11

Het is (bijna) weekend, tijd om leuke dingen te doen, mooie looks te shoppen en die dan zo snel mogelijk te dragen. Na al dat getut is het tijd voor relaxen. Nou dat doe ik dus mooi. In mijn onesie. Love it or hate it, binnenshuis is het heerlijk. We hebben (helaas) allemaal wel van die (zon)dagen dat we geen zin hebben in een panty, jeans, killerheels, jumpsuits en strakke jurkjes. De meeste van ons dragen dan een trainingsboek, legging, pyjama of weet ik het. Tijd voor iets nieuws. Hello onesie.

Mijn onesie shopte ik bij onesiekopen.nl. Zo bovenaan bij Google en goede beoordeling door consumenten. Dan zal ik vast niet de enige zijn die thuis een onesie in de kast heeft liggen.

Lekker zacht!

Wow wat lekker zacht was mijn eerste reactie. En ruim. Terwijl ik de onesie paste, plande ik in mijn hoofd mijn lazy sunday al in, lekker op de bank chillen, filmpjes kijken (Bumba?), de LINDA lezen die al een tijd op mij wacht, eindelijk beginnen aan een nieuw seizoen van Homeland. Stiekem blijft het niet bij de zondag. Op een doordeweekse avond, tijdens koude winteravonden, als ik alleen op de bank zit, zoek ik mijn onesie echt wel weer op ;-).

onesies

Voor de thuisblijvers Hollywood-style

Eerlijk is eerlijk, hoe lekker mijn onesie ook zit, hij is voor mij echt bedoeld voor binnen. Nee ik ga er ook niet mee naar de winkel. Je hebt tegenwoordig veel verschillende soorten en kleuren, animal style, combat, voor kids, niets is te gek. Ook verschillende hollywoodsterren (Ryan Gosling, ja echt) zijn er al mee gespot. Op de luchthaven, op straat. Welke onsies ze binnen dragen blijft natuurlijk top secret.

PS: let op dat je thuis niet te enthousiast wordt over de onesie, want voor je het weet wordt hij ingepikt

 

11
3 Comments
 • PSnim
  november 7, 2014

  Heerlijk he zo’n ding! Ik heb er 2, een hele zachte fluffly warme en een van joggingstof. Meestal trek ik er ’s avonds een tevoorschijn 🙂

  • Sanne
   november 7, 2014

   Gelukkig, ik ben niet de enige 😉

 • Sanne
  mei 11, 2015

  Aaah ja ben ook echt fan van m’n onesie, niks fijner dan die aantrekken en dan op de bank ploffen. Had m eigenlijk alleen voor carnaval, maar na ‘m goed te wassen trok ik de zebra ook zo aan, alleen al omdat ie zo lekker warm en makkelijk is!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge