Letterbak inspiratie

Door donderdag, juni 29, 2017 3

Ik vind ze super cool, de letterbakken. Ik heb er nog geen, maar wellicht komt er snel eentje bij. Zeker leuk voor een meidenkamer. Als de meisjes wat groter zijn kun je er ook echt mee spelen. Kan je dochter daar mooi al je pareltjes kwijt. Ik vond online een betaalbare versie en genoeg inspiratie op Pinterest. Kijk je mee?

letterbak-hout-inspiratie-psblog

Toffe letterbak voor aan de muur

Een letterbak is echt een mooimaker voor in je huis. Om je aanwinsten in uit te stallen, leuk speelgoed, accessoires en nog meer. Ik vond zelfs een letetrbak online in de kerstsfeer, hoe leuk is dat! Je kunt een letterbak ook prima op een kastje of tafeltje plaatsen.

 

letterbak inspiratie

Geef je letterbak een kleurtje

Verf hem pastel, roze, mint, blauw, licht geel… Je fleurt de kale witte muur meteen op!

goedkope-letterbak-hout-roze

Deze licht roze letterbak is echt een koopje! Hij kost slechts € 6,99. Hij is van hout en de afmeting is 28 x 3,5 x 34 cm.

letterbak inspiratieIn een letterbak komen jouw meest speciale spullen gewoon erg mooi uit. Showen dus! 

letterbak inspiratieOok leuk met dit behangetje! Hier zie je nog meer gaaf behang!

letterbak inspiratieIs het geen plaatje? Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: bekijk hier ons Pinterest bord met letterbakken!

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *