Leuk telefoonhoesje

Door woensdag, maart 15, 2017 6

Ik ben een nerd, ik geef het eerlijk toe… Ik houd van gadgets, nieuwe spulletjes en kan me echt helemaal verheugen op het uitpluizen van een nieuwe telefoon. Alles weer lekker nieuw,  net als vroeger wanneer je met een fris nieuw schrift mocht beginnen. Dus heb ik de afgelopen maanden gebedeld op mijn werk om (na 3 jaar eindelijk) een nieuwe telefoon te krijgen. Waarschijnlijk om van het gezeur af te zijn heb ik mijn nieuwe Iphone7 gekregen. Klein vreugdedansje..Yay!! Leuke bijkomstigheid: een nieuwe telefoon betekent ook een leuk telefoonhoesje..

leuk telefoonhoesje

Bescherming

Het is immers heel belangrijk om je telefoon meteen goed te beschermen want ik zag dat het scherm van de Iphone7 repareren maar liefst €425 kost (ongelooflijk)? Nu had ik alvast een transparant rosé hoesje gekocht waarbij mijn prachtige kleur van de telefoon mooi tot zijn recht kwam. Alleen bood deze totaal geen bescherming als je ‘m zou laten vallen.

Licht bepakt

Dus moest ik op zoek naar een nieuw hoesje, liefst eentje waar mijn pasjes in kunnen want ik ben inmiddels gewend licht bepakt de deur uit te gaan. In tegenstelling tot vroeger, toen moest de halve huisraad immers mee in een perfect bij mijn look passende handtas. ‘Times are changing’ (zingt Direct toevallig net) want tegenwoordig ren ik meestal de deur uit met alleen mijn sleutelbos en telefoon.

leuk telefoonhoesje

Handig

Het ideale voor mij vond ik bij Hoesjes-outlet.nl. Een twee-in-één bookcase cover met ruimte voor 3 pasjes en zelfs een klein portemonnee voor wat kleingeld of een winkelwagenmuntje (ook altijd handig). In instantie moest ik even schakelen. Hoe maak ik nou een foto en hij is wel een beetje dik. Maar ik was even vergeten dat er een losse cover in zat met magneet dus je pakt je teefoon er gewoon uit als er echt even mee wil bellen of appen. Geweldige uitvinding. Dus nu hoef ik écht alleen nog maar aan mijn telefoon bij vertrek te denken en die vergeet ik (als verslaafde) bijna nooit ;-)…Iphone 7 telefoonhoesje

Ringetje erop

Er is natuurlijk nog veel meer keuze in telefoonhoesjes en accessoires. Zo zag ik bijvoorbeeld ook de ze ring. Had ik eerlijk gezegd nog niet eerder gezien maar met de ringhouder maak je het jezelf zo makkelijk. De ring is 360 graden draaibaar en kan tevens als houder dienen om het bekijken van video’s of het voeren van lange gesprekken makkelijker maken. Met behulp van de ringhouder is het risico dat je telefoon uit je handen valt nihil. Je bevestigt de houder eenvoudig aan de achterzijde van je smartphone (of achterop je hoesje). Ideaal dus!

leuk telefoonhoesje

Meer psblog

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: welke vorm hoesje heeft jouw voorkeur heeft?

6
1 Comment
  • Kim
    maart 17, 2017

    Leuke blog! Ga ik eens volgen op bloglovin.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *