Het winkeltje van Anne

Door zaterdag, oktober 24, 2015 7

Quotes, ik vind ze steeds leuker! Het zet je aan het denken, het is persoonlijk en vaak zit er een grapje in verwerkt. Ik shopte nu voor de tweede keer bij het Winkeltjevananne en vond het tijd dit met jullie te delen. De webshop is heel tof, alles in de kleuren zwart wit monochrome trend. Genoeg moois te kiezen, leuke kaarten en toffe posters, maar ook kleine kaartjes voor bij een cadeautje.

Poster Winkeltje van AnneMet deze quote start ik de dag met een glimlach! Lees ook mijn blogs over het vaasje van Hella Duijs, deze Muuto lamp en natuurlijk de poster, scrol snel verder!

Een kaartje, daar wordt je toch blij van…

Ik stuur nog regelmatig kaartjes rond. Want hoe leuk is het om een kaartje in de bus te krijgen. Meestal liggen er pakketjes (ook heel leuk) in de bus of rekeningen (ahum.. iets minder leuk). De kaarten zijn ook niet duur, rond de € 1,50 per stuk. Kijk maar eens wat een kaart bij de boekhandel kost, soms wel het dubbele. Hier dus een hele boel leuke kaarten!

leuke kaarten panda

Liefde voor de Panda kaart

leuke kaartje blij van leuke kaarten lief hoera een baby kaart leuke kaartStay Wild

leuke kaarten poster stay wildIk vind de poster met de tekst Stay Wild echt geniaal. Hij kost slechts € 4,95 en met wat tape heb je van de saaie muur ineens een leuke muur gemaakt.

poster stay wild kinderkamerBenieuwd naar de andere accessoires? De ijsjeslamp shopte ik bij Dutch Lifestyle (lees hier mijn blog) en het watermeloenkoffertje is van Dozenboetiek. Het poppetje is een Sonny Angel. Het formaat van deze STAY WILD poster is A4 en in een lijstje past ie ook prima. Bekijk hier nog meer posters uit het winkeltjevananne.nl

leuke kaarten Ook verkoopt Anne toffe masking tape / washi tape om de posters op de muur te plakken/ Je kunt ze ook in een lijstje stoppen, ook leuk!

Ook voor de feestdagen..

winkeltjevananneZijn er kleine kaartjes beschikbaar! Hoe leuk!

sleutelhanger sleutelhanger panda…En leuke sleutelhangers, ook leuk als Sinterklaas schoencadeautje.

Nog een vrolijke tip voor vandaag, stop wat confetti in de envelop bij het kaartje. Succes gegarandeerd! Volg je ons al via Instagram of Bloglovin? Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne.

PS: vergeet niet Anne te volgen op Instagram, ik heb al een paar kortingscodes voorbij zien komen.

7
1 Comment
  • Nathalie
    oktober 24, 2015

    Jaar ik heb er ook enkele leuke van hen! Ze hangen op in Vince zijn kamer.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *