Leukenhipdesign.nl, verrassend leuk!

Door vrijdag, september 18, 2015 6

De ijsjes heb je misschien al op Instagram voorbij zien komen. De ijsjesslinger is van Leukenhipdesign.nl. Een hele leuke webshop, met dingen die zelf zijn gemaakt. Ik vind dat altijd onwijs leuk om te zien, zelf ben ik niet zo handig, dus ik kan handige dames wel waarderen. En ik word hier ook gewoon heel vrolijk van, mooie materialen, mooi afgewerkt, prachtige kleuren.. love  it!

IJsjes, ijsjes en ijsjes

De zomer mag dan ten einde komen, ijsjes blijven leuk. Zeker als decoratie. Je ziet het veel, op shirts, aan de muur, als je er op let, kom je de ijsjesprint vaak tegen. Ik ben gek op mijn ijsjesslinger van Leukenhipdesign. Hij staat super leuk op het kamertje van Benjamin. Ik word er vrolijk van, mooie kleuren en mixt goed met mint groen.

ijsjesslinger koffer meloen, fruitToen Benjamin nog klein was en de box in de woonkamer stond, had ik altijd een slinger of een garland boven de box hangen. Keek zo gezellig. Als ik toen van deze slinger af wist, had ik hem zeker boven de box gehangen!

Foto 13-09-15 19 16 59 (1)

 

ijsjes knuffel, koffer meloen, fruitOok de vrolijke fruitkoffers van Dozenboetiek maken het weer lekker kleurrijk en vrolijk.

ice cream roze kussen

Kijk eens hoe lief, dit kussen Ice cream

Monochrome!

De ijsjesslinger is er ook in zwart/wit. Deze variant past perfect in de monochrome trend. En staat leuk bij mijn Ferm Living behang. Ik vind het altijd erg leuk om kleine hoekjes te creëren en vast te leggen voor de blog en natuurlijk Instagram.

ijsjesslinger monochrome behang kinderkamer kleding zwart witMonochrome is altijd goed!

monochrome kids, ijsjesslinger elodie details opbergmandOp de foto ook de opberger van Elodie Details.

Wil je niets missen? Ga dan naar Instagram of Bloglovin.Dan krijg je dagelijks een update van ons, Paloma en Sanne!

Naamslingers, mijlpaalkaarten en meer

Ik zag super veel leuks in de shop, ik moest het gewoon met je delen!

opberger Zoals de gehaakte opberger voor aan de wand

kleine boefEen stoere knuffel!

Leuk cadeau gezocht

Ik krijg regelmatig de vraag of ik nog een leuk kraamcadeau of verjaardagscadeau voor kids weet. Vaak roep ik ‘iets van hout’ of Milestone kaarten. Wil je een keer wat anders cadeau geven (of vragen….) denk dan eens hier aan, voor boven de box, of een een roze meisjeskamer.

flamingo bannerHeel zoet, de flamingo banner. Ook leuk als jouw dochtertje bijna jarig is, kies dan voor een thema feestje. Bijvoorbeeld Flamingo’s. Hartstikke leuk!

PS: Nu de zomer ten einde komt, hebben we alle tijd om het binnen gezellig te maken, zo heeft elk seizoen wel iets leuks!

6
1 Comment
  • Sonja
    september 19, 2015

    Oh die zwart-wit (goh) ijsjesslinger is echt leuk!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *