Liefde voor roze!

Door zaterdag, augustus 25, 2018 1

Roze, we krijgen er geen genoeg van! Inmiddels is er in Amsterdam zelfs een roze restaurant (MaMa Kelly) en roze kun je eindeloos toepassen in je interieur. Hard roze, oud roze, pastel roze, zacht roze, neon roze… Ik ga zelf liever voor de zachte kleuren. De slaapkamermuur kreeg vorig jaar nog een roze lambrisering en werd later weer lichtblauw getoverd (neem hier een kijkje). Er stat een roze kastje en dat was het dan. Toch zo ik in de woonkamer ook meer roze willen toevoegen. We hebben weliswaar al 1 roze kussen op de bank liggen, maar dat is natuurlijk niet voldoende. De groene kleur die nu overheerst kan ook goed in combinatie met roze, vind ik. Mits het rustig blijft.

Roze stoel

Ik zet even wat roze accessoires op een rijtje. Ik vond ze bij By-Boo, mocht je meer info willen, kijk dan even in hun assortiment, te leuk!

roze asseccoires in huis roze asseccoires in huis

Nog meer roze in huisroze asseccoires in huis roze asseccoires in huis roze asseccoires in huis

Roze Inspiratie

Ik heb wat hele fijne roze plaatjes voor je gevonden. Ter inspiratie. Hier word ik echt blij van. Al mis ik de warmte en de zon vandaag wel 😉

roze in huis

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Ben jij ook een PINK lover?

 

Beeld via By-Boo en Unsplash

1

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *