Lieve babylegging met stipjes van Knoopjes

Door dinsdag, oktober 3, 2017 3

Momenteel favoriet, de babylegging, het stipjesbroekje van Pip. Waarom? 1. Stipjes zijn gewoon heel erg gezellig. 2. Zo makkelijk te combineren. Een gekleurde trui of tuniekje erop en klaar is je look. 3. De zwart/wit trend is gewoon nog steeds erg leuk. Op de blog was het ook even wat stiller rondom kids, tijd om weer wat te laten zien!

Goedkope babylegging

Nu wil je natuurlijk wél weten waar dit lieve broekje van is. Het was een cadeautje van oma, maar zij kocht hem bij Knoopjes. Echt de moeite waard om even de Knoopjes Facebookpagina te checken want de kleding is handgemaakt én goed geprijsd. Pip heeft er ook een lief haardbandje bij. Zo cute!

babylegging stipjes zwart wit knoopjes facebook (1)

babylegging stipjes zwart wit knoopjes facebook (2)En dan die kleine voetjes, ik vind ze zo lief. De set waar Pip in zit is de Stokke Newbornset en daaroverheen zit een fijne Trixie Baby hoes. Luuuuv it!

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes, wooninspiratie en DIY ideetjes. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items!

PS: jammer dat ze deze niet in onze maat maken. Bikerboots, oversized trui en klaar is je look

3
2 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *