Lieve wandhaakjes voor de kinderkamer van Ferm Living

Door donderdag, januari 26, 2017 5

Zijn ze niet schattig, deze wandhaakjes van Ferm Living? Deze beestjes zijn de perfecte kinderkamer accessoire. Schattig én handig! En ze zijn er in 4 verschillende varianten. Allemaal met de hand beschilderd. Ik heb zelf deze 2 haakjes al een tijdje en ze hebben nu een nieuwe plek gekregen.  Opgeruimd staat netjes, toch? Laten we er dan maar een feestje van maken.

Wandhaakjes voor de kinderkamer ferm living maan kussen mozesmandjeOp de foto de Panda Hook en de Rabbit Hook.

Ferm Living Hooked!

Ben jij ook weg van Ferm Living Kids? Ik vind echt bijna alles leuk! Het past ook allemaal zo goed bij elkaar.

De roze en grijze knopjes passen goed bij de andere kleuren van dit kamertje, lief, zacht en rustig. Ook deze zijn is ontworpen door Trine Andersen. Net als het Triangle vloerkleed waar ik onlangs over schreef.

Schattige hé, deze slaapzak. Hij is van het merk Trixie, uit de collectie squares.

De Ferm Living haakjes zijn perfect om de eyecatchers mee te showen. Staat gelijk een stuk gezelliger op de kale muur.

Wandhaakjes voor de kinderkamer ferm living

Ik ben hooked. Ik heb al 2 haakjes en sluit niet uit dat er nog eentje bij komt. Aan de prijs zal het niet liggen. Ze kosten € 17,- per stuk en je shopt ze bij MisterDesign. Gebruik de haakjes om je favoriete kleertjes te showen, kleding aan op te hangen, voor accessoires zoals een muziekmobiel of juist jasjes en tasjes. Wij hadden ze eerst in de gang hangen en nu verplaatst naar boven. De schroef zit in het haakje zelf, dus verplaatsen is makkelijk.

Ferm Living Kledinghaak

Wandhaakjes voor de kinderkamer van Ferm Living misterdesignSpaar ze allemaal! Zijn ze niet geweldig!? Welke vind jij het leukst?

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijken in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: de haakjes zijn ook handig in de gang. Zo creëer je een eigen kids kapstok. Leuke opbergmand erbij voor de sjaals en wanten en opgeruimd staat netjes!

 

5
1 Comment
  • Vlijtig Liesje
    januari 27, 2017

    Ze zijn zeker schattig! En superhandig ook lijkt me. En je kunt ze overal ophangen omdat ze weinig plek in nemen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *