Limited Edition: denim blue Greentom buggy voor Pip

Door maandag, april 30, 2018 4

Tijd voor een nieuwe fase, Pip in de buggy. Toch wel praktisch soms, een kleine, lichte buggy. Snel ingeklapt en in de auto (fijn voor ons) en voor haar is het ook wel leuk want nu hoeft ze niet meer naar mij te kijken maar kan ze genieten van het uitzicht. Lekker vooruitkijken en gaan met die banaan!

Greentom limited collection: Denim blue

Greentom heeft online een paar limited collection kleuren. En wauw, ik hoop echt dat ze aan het assortiment worden toegevoegd, zo gaaf! Er zijn 4 nieuwe kleuren. Ik mocht kiezen van Greentom. En ik koos voor denim blue, zo mooi! Ook voor meiden vind ik de blauwe kleur ook prachtig. Er is ook een babyblauwe kleur, maar deze is echt wel wat stoerder. Ik koos voor het witte frame, dat vind ik toch het mooiste, zeker nu het voorjaar is!

Greentom buggy handige buggy limited edition (1)Voor het eerst op stap met de buggy. En ’s middags lekker in de slaapstand!

greentom buggyDe buggy is lekker stevig en ruim. Kan ze nog wel even mee vooruit.

Inklappen en gaan! Op naar Burgers Zoo

We hebben de buggy gelijk uitgetest toen we een dagje naar Burgers Zoo gingen. Fijn! Hij was zo dubbelgevouwen en paste prima in de auto. Pip deed ook nog een dutje in de wagen (super simpel met een kleine gesp zo te verstellen) en ook de extra zonnekap deed zijn werk!

Greentom buggy handige buggy limited edition (1)In the desert

De groenste wagen ter wereld!

Greentom buggy handige buggy limited edition (1)De vlinder bleef maar zitten op de Greentom wagen. Hij vond hem ook prachtig gok ik zo! Dat ik fan ben van Greentom wist je denk ik al ;-). Lees hier mijn blog over de fijne lichtgewicht Carrycot. Sinds ik moeder ben geworden ben ik mij nóg bewuster van onze mooie planeet want ik wil Benjamin hier natuurlijk ook heel van laten genieten. Greentom is het groenste kinderwagen merk ter wereld. Daarnaast zijn deze wagens doordat ze zijn gemaakt van gerecycled polypropeen en gerecyclede petflessen (frisdrankflessen) licht en oersterk. De wagen is in heel verschillende kleuren en combinaties verkrijgbaar. Zo kan je kiezen uit 3 kleuren frame (wit, grijs en zwart) en de stof is in meerdere verschillende kleuren verkrijgbaar. En verschillende modellen, dus ook voor de aller kleinste! Ik zeg, voor ieder wat wils!

Wil je meer van ons zien?  Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories, dat vinden wij eigenlijk nog het aller leukste social media kanaal! En ik ga binnenkort nog vaak met de buggy op pad, dan zie je hem ook op Instagram Stories verschijnen.

PS: Ken je dat moment, dan je kindje ineens niet meer naar jou wilt kijken maar het tijd is voor een buggy met uitzicht 😉

 

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *