Linnen behang

Door zondag, juli 4, 2021 2

Zoek jij inspiratie voor een ruimte in jouw huis om het af te maken en wil je net dat beetje extra toevoegen? En weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan zou ik voor behang gaan en dan vooral voor linnen behang. Een tikkeltje anders dan een gekleurde wand en je krijgt meteen luxere uitstraling. Het geeft net dat extra gevoel aan de ruimte wat je mist(e). Een blog vol inspiratie want linnen behang is toch echt wel super mooi! Kijk je zo mee?

Natuurlijke sferen

Linnen is hartstikke populair. Je ziet nu ook veel linnen stoffen zoals gordijnen voorbij komen. Ik denk dat de trend van natuurlijke sferen jou vast en zeker ook al geïnspireerd heeft om meer rust aan te brengen in je interieur. Laatst zag ik ook bij een vriendin linnen behang op de muur, zo gaaf echt de uitstraling van luxe behang in haar huis. Zelf vind ik de aardetinten het mooist. Past ook goed bij een Scandinavisch interieur.

Zie je hoe mooi deze prints zijn? Van dichtbij lijkt het wel stof, wat een mooie kwaliteit zeg.

 

Natuurlijke materialen

De eerste foto’s zijn goed ingezoomd zodat je de print/textuur goed kunt zien. Echt een verschil in horizontale en verticale strepen met soms een stip. Erg mooi van dichtbij. Valt het jou ook op dat linnen behang goed samen gaat met hout? De linnen print combineert heel erg goed met een houten vloer of houten meubels. Ook zie je dat de verschillende kleuren en texturen echt heel gaaf zijn op een grote wand.

Knallen met kleur

Heb je net wat meer lef, accentueer dan een muur met blauw behang. Of juist een donkere rode of groene kleur. Juist door de mooie textuur van linnen krijgt de wand een luxe uitstraling. Zelf zou ik meer voor de natuurlijke kleuren gaan maar om een andere kamer een toffe uitstraling te geven, denk ik dat je met een knalkleur en veel planten goed zit. Mocht deze trend je niet passen? Kijk dan eens bij het mooie Arte behang. Laat je verrassen door het moois dat behang jou kan brengen.

 

Beeld en blog ism MisterDesign

 

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *