Slimme investering: een loopfiets voor peuters

Door dinsdag, maart 21, 2017 5

De loopfiets van Benjamin, ik denk echt de beste investering ooit! We kochten hem toen Benjamin 1,5 jaar oud was en hij gebruikt hem nog steeds. Hij scheurt ermee door de straten en het houdt ons fit, want we trekken regelmatig een sprintje als hij er op zijn loopfiets weer eens vandoor gaat!

Waar let je op bij het kopen van een loopfiets?

Bij de meeste loopfietsen zijn het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar. Handig, dan kunnen ze er extra lang mee doen!Ook is het belangrijk je kindje niet te pushen. Leg de loopfiets in de woonkamer, in het gras, ook als ze nog klein zijn. Dan gaan ze er vanzelf naar kijken en op zitten.

Kindjes die veel op de loopfiets fietsen (? of is het scheuren?) hebben hier later weer profijt van, het draait namelijk om evenwicht!

goedekope loopfiets voor kinderen

Loopfiets van hout

Wij hebben een loopfiets van hout en daar zijn we enorm blij mee. Lekker stevig, gaat lang mee en ziet er ook mooi uit! En ook een prefect verjaardagscadeau. Kijk eens hier voor meer betaalbare loopfietsen! Want Benjamin is nu 3 jaar en hij heeft al bijna 2 jaar dagelijks plezier van deze fiets. Je hebt er echt veel aan!

Het fietsje gaat mee naar het bos, in de trein, op vakantie en … eigenlijk overal mee naar toe, zo leuk! Ik benieuwd hoe snel hij straks op de gewone fiets is. En hoe snel zonder zijwieltjes, we hadden ze er af gehaald, maar hij wil nog liever met. En nog liever scheuren met zijn loopfiets! En het staat ook zo stoer.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes van onze boys. Met vele leuke shops en merken. En natuurlijk onze online geshopte items.

PS: Heeft jouw kindje ook al een loopfiets?

 

5
2 Comments
  • Kim
    maart 21, 2017

    Wat een leuke fietsjes! Davey heeft een BMW als “loopfiets”. Dat ding moet echt overal mee naartoe haha.

  • Vlijtig Liesje
    maart 24, 2017

    Nee, een loopfiets hebben ze bij ons eigenlijk nooit gehad. Wel zo’n autotje waar ze op konden zitten en dan met de beentjes een beetje lopen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *