Lucky No. 7? Lucky me!

Door maandag, maart 9, 2015 10

Lucky me, of lucky Benjamin. Inmiddels heb ik al wat prachtige items verzameld van het merk Lucky No.7, uit de Worn to be Wild collectie. De stoffen zijn echt super, stretch, zacht, winterproof en na wassen en wassen nog van goede kwaliteit. En, niet te vergeten, de collectie bestaat veelal uit zwarte kleding. En er zit een Panda in de collectie. Me Like. Maar dat had je denk ik al wel gezien via ons Instagramaccount :-).

De items die hier hangen shopte ik bij verschillende webshops. Maar er zijn er genoeg die dit originele merk verkopen, dus kijk goed rond als je maat niet op voorraad is. Zo shopte ik een deel bij de Mini Pop Up van Bambini Amore waar ik al eerder over schreef.
little-munster-postcardLucky No 7.

Ik vind deze kaarten ook te gek. Die zijn leuk om te versturen, maar ook om met wat masking tape op de muur te plakken. Wat vind je trouwens van mijn nieuwe behang? Ik had zin om een muurtje een andere look te geven, dat is ideaal met een behanggetje. Ik heb het zelfs helemaal alleen gedaan, dus dames, dan kunnen jullie het ook. Het is trouwens van Ferm Living, ook een geweldig merk!

Shop te look!

Lucky No 7 Code 37

Lucky No. 7 broekje via Bambini Amore
Lucky No. 7 shirt Little Munster via Bambini Amore
Lucky No. 7 wild sweater via This Cool Kid
Lucky No. 7 Panda Onepiece via de webshop van Lucky No.7.

Lekkere looks maken

Met goede basics maak je stoere looks, zo ook met de items van Lucky No.7! Lekker stoer, maar ook wel cute. Op de eerste foto in de collage met mijn looks van Lucky no. 7 werd ik trouwens ‘gephotobombed‘ door Benjamin, hilarisch.

Lucky No 7

 

Heb jij al een item van Lucky No. 7 in de kast van je kleintje? De meeste van deze items zijn ook echt tof voor meiden! Met wat zoete kleuren maak je er zo een complete look van.

Volg je ons al via Instagram of Bloglovin?

PS: Ik heb gehoord dat er een nieuwe collectie op komst is, kan niet wachten!

 

10
2 Comments
 • Lieke
  maart 9, 2015

  Ik kende het merkje inderdaad al, super leuke kleding hebben ze he! Er staan wel wat dingetjes op mijn wishlist, eerst moet die maar eens komen! 😉

  Liefs Lieke
  http://robust-posch.blogspot.nl

  • Sanne
   maart 9, 2015

   Ja het is zo verleidelijk, al dat moois voor de kleintjes 🙂

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *