Mijlpaal: eerste verjaardag

Door dinsdag, december 9, 2014 14

Vorige week maandag, 1 december was het dan eindelijk zover. Mijn kleine maar o zo grote liefde Benjamin werd 1. En dat moest natuurlijk gevierd worden. Niet te groot maar wel goed! Als trotse moeder keek ik de vooravond van zijn verjaardag terug aan afgelopen jaar. Om tig blogs over te schrijven, zoveel bijzondere momenten meegemaakt. Maar nu eerst even alles over de jarige Job! Een eerste verjaardag is toch wel heel speciaal.

Thema zwart wit

Omdat zwart en wit toch wel favoriet zijn, leek mij dit wel een mooi en makkelijk thema. Menig bezoeker zou het niet terugzien, maar dat geeft niet en was ook niet de bedoeling. Een simpele uitnodiging appte ik al snel door naar vrienden en familie.eerste verjaardag

Versiering

De versiering was vrij simpel. Ik had een tijd geleden een letterbanner besteld bij En Las Nubes. Ideaal, voor € 11,95 zo kan je verschillende woorden, zinnen, teksten, uitspraken en weet ik het wat aan de muur hangen. Simpel en zo gepiept. Deze webshop is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Kleine vlaggetjes van eeflillemor en de batmanslinger van carlijnQ sloten hier goed bij aan. De heliumtank van Partywinkel.nl werd netjes thuisbezorgd en dit zorgde echt voor de finishing touch. Een dure uitgave, maar oh zo gaaf. Voorafgaand aan de party nam mijn vriend wat hapjes helium wat zorgde voor lollige stemmetjes. Het feest kon beginnen, want hij was binnen!

Naast zwarte en witte ballonnen was er een witte XXL balloon die door de kamer zweefde en waar de kindjes ook blij van werden. Toch best spannend al die zwevende ballonnen. Jeanine van de blog Blond from the beginning gaf mij nog de budgettip om gewoon dubbelzijdig plakband te gebruiken, hoppa, zo heb je ook een hele boel ballonnen in de lucht hangen. Natuurlijk waren er ook nog een heleboel hapjes en drankjes, zo maakte ik schuimspookjes van eiwitten en chocolade.

 (Mep)taart!

Ik wil een gewone taart én een meptaart riep ik enthousiast tegen mijn vriend. ‘Een wat? Uh ok’. En toen hadden we dus meerdere taarten. Het was de eerste keer dat Benjamin taart at, maar ik denk niet de laatste. In het begin begon Benjamin voorzichtig het fruit van de taart te snoepen, maar later werd het toch een slagveld met stukken taart en slagroom all over. Maar goed, tijdens het eten van de taart kreeg hij ook even een andere trui aan.
eerste verjaardag eerste verjaardag

Gekroond

Als verjaardagslookje werd er gekozen voor een  toffe Vosjestrui, legging van CarlijnQ en stoere Nikes. En niet te vergeten, een prachtige mint-groene kroon van Suussies. Een echte verjaardagskroon voor mijn prins. Trots hield hij de hele dag zijn kroon op, gelukkig, na al dat oefenen merkte hij het niet eens meer. Aan het eind van het dag was de score een geweldig feest met lieve vrienden en familie, prachtige cadeaus, een mega moe kind én gelukkige ouders! Op naar het tweede jaar!

PS: Wil je op de hoogte blijven van de lookjes van Benjamin en onze avonturen? Volg ons dan op Instagram!

 

14
5 Comments
 • PSnim
  december 9, 2014

  Heerlijk die taartfoto ;). Fijn dat het een geslaagde dag was!

  • Sanne
   december 10, 2014

   Haha ja eens per jaar moet kunnen 😉

 • Didie
  december 10, 2014

  Van teksten over huizen en e-commerce tot aan deze blog. Er is sowieso veel gebeurd in je leven en gek genoeg maakte ik er zelfs deel van uit. Happiness ‘allover’ Sanne

  • Sanne
   december 10, 2014

   Ahh thanks Didie! Ja nu lekker met Paloma aan de slag om onze creativiteit op papier te zetten, en met een kleintje is er genoeg te vertellen :-)! En jij blogt ook lekker door, ik volg het lekker verder…

 • Verjaardag 1 jaar
  april 18, 2017

  Geweldig om te zien hoe Benjamin van zijn taart eet/geniet!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge