Mijn favoriete witte eetkamerstoelen

Door zondag, februari 18, 2018 3

Naast een beetje comfort wil je gewoon lekker pronken met je eetkamerstoelen. Wij hebben een paar fijne witte exemplaren staan. Onze stoelen die in de keuken aan de eettafel staan zijn van het merk HAY. Dat klinkt je denk ik wel bekend in de oren. Op de foto staat de About A Chair stoel. Met zijn houten poten en witte zitting echt een tijdloos exemplaar. In deze blog laat ik je heel veel witte stoelen zien.

Mixen met witte eetkamerstoelen

Zet een paar snoepjes bij elkaar en mix er maar eens mee. Dat staat echt super leuk! Zeker als je een ronde eettafel hebt of een tafel die in een grote ruimte staat. Dan komen de stoelen extra goed uit. Ook op een houten vloer doen ze het goed, in combinatie met wit zorgt dit voor een tijdloos interieur.

Design

Ok, hier komen een heleboel fijne mooie stoelen. Zet je schrap want er zitten wat pareltjes tussen. De stoelen van Vitra zijn trouwens ook echt een aanvulling. Maar ook Kartell is er eentje die hoog op mijn lijstje staat als designer.

Witte eetkamerstoelen Witte eetkamerstoelen Witte eetkamerstoelen Witte eetkamerstoelen Witte eetkamerstoelen Witte eetkamerstoelen Witte eetkamerstoelen Witte eetkamerstoelen Witte eetkamerstoelen Witte eetkamerstoelenWit is een goede basis

Afgelopen najaar hebben wij de houten vloer wit geschilderd. Dat heb je vast wel gezien op Instagram. We zijn er nog super blij mee. Een goede witte basis zorgt ervoor dat we kunnen ‘opbouwen’. Na een houten witte vloer en wat witte stoelen hebben we dus wel genoeg wit in huis.

Ik ben heel erg benieuwd welke stoel jouw favoriet is. En of jij ook de basis wit hebt om zo op te kunnen bouwen. Ik denk wel dat een designer item en misschien wel een van de klassiekers een goede investering is. En vind je de investering te groot? Dan bestel je er gewoon elke maand eentje online. Dan is er elke maand een klein feestje ;-).

Wil je meer van ons zien?  Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat kijkjes bij ons thuis, want daar zijn we gek op.

PS: Ik zou zeggen pronken maar met die witte eetkamerstoelen

 

 

Deze blog werd geschreven ism MisterDesign

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge