Aanwinst: mijn nieuwe ijscolamp

Door maandag, oktober 5, 2015 5

Hoekjes maken, schuiven, en online shoppen, daar ben ik de hele dag druk mee. En vergeet Instagram niet. Regelmatig kom ik nieuwe shops tegen, en die zijn gewoon té leuk. Zo ook Dutch-lifestyle. Deze shop is van Renate, een hele leuke dame met smaak. Ik word altijd zeer hebberig van al het moois wat in mijn timeline voorbij komt. Zo ook mijn nieuwe ijscolamp, love it!

ijscolampjeHier wordt het al een beetje donker en de lamp geeft mooi licht!

Online shoppen, niet alleen voor mijzelf, maar ook in mijn gewone werk, werk ik dagelijks met webshops samen. Vandaar ook het idee om deze blog te starten met Paloma. We vinden het dan ook super leuk om webshops onder de aandacht te brengen. Nu de dagen korter worden, surf ik steeds meer online. Ok, heel slecht voor mijn portemonnee, maar wel goed voor de economie. Hopelijk kan ik jou vandaag weer inspireren met hele leuke vondsten!

IJscolampjes en meer

Deze schattige grote decoratieve ijscolamp is 11 bij 24 cm en heeft een witte toef erop! Even drukken bovenop en je hebt fijn licht. Geen snoer, maar gewoon een batterij, wel zo handig met kindjes. Dit ijsje geeft een mooie gloed in de avond, ideaal als nachtlampje.

ijsjeslampHij is in het echt zooo leuk! lampje kinderkamer peer nieuwNachtlampjes horen gewoon op de baby- en kinderkamer. Hoe schattig zijn deze peren lampjes, ik vind ze leuk leuk leuk. Nu te bestellen voor slechts € 9,95. Ook leuk voor de feestdagen, iemand cadeau te geven of zomaar.

lampje kinderkamer konijn

Of dit konijnenlampje voor € 8,95, super cute!

Flag poster

Op Benjamins kamertje hangt een hele leuke vlag/poster. Aan beide kanten een andere tekst, dat vind ik nou handig, kan ik lekker afwisselen. Wat een snoepjes zijn het toch, vind je niet?

La vie est belle poster

Oui

A quote a day… Voorkant : la vie est belle. Achterkant Oui j’taime. Hij kost € 14,95. Welke kant zou jij kiezen?

ijscolampje en vlag kinderkamer mintDe vlag hang prachtig op het kamertje van Benjamin. Ook hier de ijsjesknuffel van Leukenhipdesign, had je die blog ook al gelezen?

ijscolampje en vlag en filemonkid truiOp de foto de vlag, de lamp, behang van Ferm Living en de sweater is van FilemonKid.

ijscolamp en vlagDe Panda sweater van Popupshop shop je natuurlijk ook gewoon online.

vlag kinderkamerWat is het leven toch mooi…

Ook leuk…

lucky no 7De nieuwe collectie van Lucky No.7. (I love de kriss kross one piece) Ze hebben dit seizoen weer hele toffe items!

alfabetOf … poster Alfabet, heel gaaf voor de kinderkamer of in de speelhoek.

PS: Vergeet Renate niet te volgen op Instagram, ze verkoopt echt van alles, ook voor jou, want shoppen voor kindjes is leuk, maar je mag ook wel eens wat voor jezelf kopen. Heus!

5
1 Comment
  • Gabriella
    maart 7, 2016

    Wat een leuk artikel met goede tips! De ijscolamp is echt te leuk 😉

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *