We love Mingo.

Door dinsdag, maart 31, 2015 5

Goede basics, onmisbaar in elke kledingkast. Mingo bewijst dat je met een paar goede unisex basics, elke dag en het hele jaar door, leuk voor de dag kunt komen. Simpelweg door heerlijk zachte materialen, tijdloze kleuren en een eenvoudig bescheiden streepje te gebruiken. Hun credo is dan ook: MINGO. For small people who love to explore the world!

De collectie

Met ‘slechts’ 7 artikelen (3 broeken, 3 shirt en 1 sjaal) in hun collectie laten ze zien dat eindeloos kunt combineren met de producten onderling maar uiteraard ook prima met juist wel de trendy catchy items van het seizoen. Zo briljant vind ik dat, zou willen dat ik dit bedacht had! 😉

Mingo kids

Groot en klein

Het grappige is namelijk ook dat al deze producten super cute zijn voor jongens én meisjes maar ook voor de mini’s én de grotere kids. Ze staan er echt allemaal helemaal hip op met deze spullen!

MingoMIngo

Onze keuze

Voor Benjamin koos Sanne de schattige streepjes legging en sjaal. En zie hier het resultaat! Hoe leuk kun je dit combineren en hoe hip je kind er meteen uitziet!

Mingo

Voor Noah koos ik de basic baggy/harembroek en het gestreepte shirtje. Hij is er helemaal blij mee want de stofjes zijn echt heerlijk comfortabel.

Mingo

Mooi zijn onze mannen zo he! Alleen is kiezen is nooit mijn sterkste kant geweest dus twijfel nog steeds of ik niet toch het gestreepte leggingbroekje en het zwarte shirtje had moeten nemen. Of toch het shirt met korte mouwen? Ah is ook niet te doen want ik kan ál deze leuke basics wel gebruiken.

Volg je ons al via Instagram , Pinterest of Bloglovin? Daar zie je ook weer de lookjes en de foto’s van onze favoriete webshops voorbij komen.

PS: Er is helaas wel 1 nadeel aan hun collectie en dat is dat ze maar tot maat 116 gaan, please stay little!

5
1 Comment

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *