Musthave: Mini Wardrobe van code37

Door vrijdag, februari 6, 2015 15

Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar ik heb nu iets SUPER tofs: een Mini Wardrobe. Ja je leest het goed, mini! Voor de garderobe van Benjamin. Ik ben gek op lookjes maken, dus die kan ik nu gemakkelijk klaarmaken. Dankzij CODE37! Ik ga je alles vertellen over mijn aanwinst, want misschien wil jij er ook wel eentje?

De Wardrobe van CODE37

Het is een plaaatje, vind je niet? Dennis heeft de Mini Wardrobe zelf ontworpen en gemaakt. hij heeft een eigen bedrijf, CODE37, waar hij meubels en lifestyle producten ontwerpt en zelf maakt. We like! Dennis ontwierp al kledingrekjes van metaal en hout (ook super stoer) en besloot een kleintje te maken voor zijn eigen twee jongens Pim (4 jaar) en Raf (5 maanden). Dennis woont in Groesbeek en is alweer 14 jaar samen met de liefde van zijn leven Sandy. Oja, en hij maakte ook een kledingrekje voor Christel van Mockies.nl, en toen ging het balletje rollen. En het is nog lang niet uitgerold. Vanaf 1 maart betrekt Dennis zijn nieuwe workshop en studio in de oude Honig soepfabriek in Nijmegen; een super hippe locatie voor creatieve maakindustrie, horeca en muziek.

Mini Wardrobe Mini Wardrobe Mini Wardrobe

Wicked White & Fearless Black

Dennis was zo lief om de Mini Wardrobe persoonlijk af te leveren, echt een topper. De vader van 2 schattige kids bedacht 2 soorten kledingrekjes: Whicked White en Fearless Black, hoe stoer zijn deze namen! Het loopt storm, er komen al orders binnen uit Italie, Engeland en de VS. CODE37 is one to watch!

Persoonlijke tekst!

Momenteel kan je de Mini Wardrobe ook personaliseren, waanzinnig! Op Pinterest zocht ik naar wat korte quotes die mij wel aanspraken. Ik koos voor de tekst: Follow your own path, met een mooie pijl. Wil je ook een Mini Wardrobe bestellen, wees er snel bij, er zijn al veel orders verkocht. Het bestellen van de Mini Wardrobe gaat via e-mail. Stuur een mailtje aan dennis@code37.nl, zodat je de personalisatie kunt afstemmen.

Mini Wardrobe2

Perfect kraamcadeau

Wil je iemand blij maken met een mooi cadeau, of ben je zelf toe aan iets nieuws voor de kleding van je kleintje? Dan zou ik snel een Mini Wardrobe bestellen/vragen. Ik heb er ontzettend veel plezier van. Door de platte onderkant, kan je daar ook nog wat dingen kwijt en het rekje, maak je eenvoudig lookjes klaar. En zeg nou zelf, dat is toch heerlijk om te doen. En hou Dennis van CODE37 zeker goed in de gaten, er komen nog meer mooie handgemaakte meubeltjes aan, die ook gepersonaliseerd kunnen worden. Perfecte cadeau als je het mij vraagt!

PS: De intro actie van € 89,- inclusief een personalisatie en gratis verzending loopt nog maar heel even want de eerste oplage is al bijna verkocht.

Volg je ons al via Instagram of Bloglovin?

15
4 Comments
 • Pauline
  februari 6, 2015

  Wat een leuk rekje! Toevallig maakte mijn man afgelopen week ook een mini kledingrekje voor mij, waar tevens een speeltent van gemaakt kan worden voor Nim. Ideaal en super leuk 🙂
  Leuke looks heb je al opgehangen, fotografeert leuk he zo’n ding.

  • Sanne
   februari 9, 2015

   Ik zag het ja Pauline, super leuk! Ook gaaf dat je er een tent van kan maken, speelplezier gegarandeerd :-)! X

 • lieke
  februari 7, 2015

  Super leuk! Aangezien ik bijna 33 weken zwanger ben ga ik deze op mijn lijstje zetten voor kraam kados! Echt iets aparts en zo kan je makkelijk combo’s maken!

  Ik ben net met mijn blog een andere weg ingeslagen, zou je een kijkje willen nemen? Zou ik super leuk vinden!

  Liefs lieke
  Robust-posch.blogspot.com

 • Pien
  maart 17, 2018

  Wat een leuk rekje! Ik ben voor de kinderkamer geslaagd bij een bedrijf dat ook winkels inricht Hebben ook leuke (ronde) kledingrekken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *