MiniBoetiek: voor stoere en hippe meiden

Door vrijdag, april 17, 2015 5

Met trots stellen wij jou vandaag voor aan Teddy. Deze stoere meid wilde wel even de laatste mode voor meiden showen voor PS:blog. Want dat wij gek zijn op kleding voor kids wist je waarschijnlijk al, alleen komen de jongens wat vaker aan bod dan de meisjes. Vandaag komt hier verandering in, mede dankzij Kelly van MiniBoetiek een blog over hippe meidenkleding!

hippe meidenkleding

Stoel via Vintagelab 15, opbergers WolfenWolkje, en fruitkoffer Dozenboetiek!

Stoere meiden dragen hippe meidenkleding

Als je van buitenspelen houdt, graag op de trampoline springt, voetbalt en fietst, is het natuurlijk van groot belang dat je lekker kunt bewegen. Zo ook onze lieve en knappe Teddy, ons 4 jarige vriendinnetje. In haar jaloersmakende kamer wilde ze wel even showen wat we deze zomer écht moeten dragen. Met een vader en moeder met gevoel voor stijl, weet Teddy ook goed wat dit jaar de Musthaves van de hippe meidenkleding zijn.

Het liefste draagt Teddy een broek met zakken -en gelijk heeft ze- dat is wel zo handig. Een vestje of een jasje is ook ideaal, want als je ’s ochtends naar school moet is het koud, maar in de middag loop je het liefste in je t-shirt. Aan alles is gedacht.

Shop de look van Teddy

Ook leuk om te vermelden is dat deze look betaalbaar is. Een paar stoere Allstars of slippers eronder en spelen maar!

hippe meidenkleding

Je looks maak je eenvoudig klaar en hang je op aan de Mini Wardrobe van Code37!jasje-lola hippe meidenkleding broek-lynn-mint hippe meidenkleding

hippe meidenkleding teddy mini boetiekDe muurstickers zijn van Ferm Living, kleed van Urban Outfitters en de set koffers fruit via Dozenboetiek!

Ideaal is dat je nu in één keer de complete set kunt shoppen.

hippe meidenkleding

hippe meidenkleding

Maar er is nog meer moois!

Nog wat prachtige items van MiniBoetiek op een rijtje. Welke items zijn jouw favoriet? De items zijn lekker betaalbaar, origineel en helemaal hip. De modellen showen de laatste trends en je kunt zo een hele set kopen. De hippe meidenkleding is verkrijgbaar in maten 92-140. Ik krijg helemaal zin in de zomer!

hippe meidenkleding hippe meidenkleding hippe meidenkleding hippe meidenkleding hippe meidenkleding short-yasmin tasje-indian-fringesDe items worden binnen 3-5 dagen geleverd! En wist je dat MiniBoetiek ook super leuke tasjes, hoedjes en armbandjes voor meiden verkoopt? Volg je ons trouwens al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Daar geven we je een dagelijkse dosis inspiratie!

Wat je nog niet wist over MiniBoetiek

Kelly is continu op zoek naar hippe outfits voor haar kleine meid (Indy) van 1 jaar. Ze merkte in praktijk dat er nog geen (online) plek was waar ze in 1x kon slagen voor een complete hippe en betaalbare outfit, hoewel ze daar als nog-niet-zo-lang/maar-wel-altijd-drukke-moeder juist wel heel veel behoefte aan had. Waarschijnlijk ook voor jou als drukke moeder heel herkenbaar! De gedachte van Kelly was: ‘waarom andere moeders niet meenemen op mijn eeuwige zoektochten naar geweldige items?’. En de resultaten van haar zoektocht deelt ze graag met andere moeders via www.miniboetiek.nl.

Kelly werkt vanuit een complete “set”-gedachte, omdat ze in de praktijk merkt dat veel moeders behoefte hebben aan inspiratie om kledingstukken te combineren. En zeg nou zelf, wat is er makkelijker om op 1 adres meteen te kunnen slagen voor een complete outfit? Mocht het perfecte item voor de set uiteindelijk toch niet te vinden zijn, of wel vindbaar, maar net niet in de juiste kwaliteit/afwerking, dan laat Kelly het gewoon maken. Dit betekent dat Kelly 24/7 met volle overtuiging bezig is met haar grote passie: kinderkleding. Ontzettend tof!

PS: De armbandjes voor meiden zijn ook super leuk voor jouzelf, helemaal Ibiza style

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge