Mockies via Toddlers and Tees

Door maandag, november 24, 2014 18

Ben je al bekend met de schoentjes Mockies? Ik kreeg van de (te leuke!) webshop Toddlers and Tees een paar suede Mockies opgestuurd. Super cute! En het mooie is, we mogen ook nog een giftcard t.w.v. € 50,- verloten. Genoeg leuks uit te zoeken voor dat bedrag!

Leren babymoccasins

De Mockies zijn 100% handmade en geschikt voor baby’s en peuters (van 0 t/m 2 jaar). Zelf vind ik het ideaal dat de maten in centimeters zijn, dan zit je sowieso goed. Toch soms lastig om de juiste maat te kiezen, zelfs voor mij, als doorgewinterde online shopper. Of je nou kiest voor stoer Black of de populaire kleur Sand, hiermee maakt jou kleintje zeker de blits!

Zeker in de winter zijn de Mockies ideaal, de voetjes worden goed beschermd en krijgen ruimte om vrij te bewegen en hun eerste stapjes te zetten. De leren zool geeft voldoende grip op een gladde ondergrond.

Winnen Winnen Winnen!

Nu ik jullie hopelijk ook zeer enthousiast heb gemaakt over de schoentjes, komt het goede nieuws. Danielle van Toddlers en Tees is zo lief om onder jullie volgers een cadeaubon te verloten. En niet zomaar een bon, nee gewoon € 50,-. Komt dat even goed uit, met de feestdagen die steeds dichterbij komen. En wat moet je doen?

Nou, niet zo veel, like en follow Toddlers en Tees op Facebook en Instagram én like en follow PS:blog op Facebook en Instagram en wij kiezen volgende week een winnaar. Als je het bericht deelt met je vrienden met de tekst #psbloglovestoddlersandtees of laat weten wat jij graag zou willen kopen heb je natuurlijk meer kans om te winnen! Hoe makkelijk kan het zijn!?

Winactie Toddlers and Tees Mockies

De keuze is reuze!

Bij Toddlers and Tees is genoeg moois te shoppen. Ik schreef al eerder over deze webshop, toen ik twee vestjes van Beau Hudson kocht. Neem vooral een kijkje in deze webshop. Je vindt er mooie en betaalbare merken, voor verschillende leeftijden. Niet alleen kleding. Zo is er een groot assortiment aan Miniwilla. Ook verschillende producten van Earth Mama Angel Baby zijn hier verkrijgbaar, die al eerder verschenen op onze blog. Binnenkort meer over dit biologische merk met prachtige verzorgingsproducten voor het hele gezin. Momenteel probeer ik de verschillende producten uit. Op mijn verlanglijstje staat Hello Apparel. Een grappig merk met kleding en accessoires met de tekst Hello. Simpel maar vrolijk. Mooie merken dus bij Toddlers and Tees.

Shop the look

Nog even in het kort. Benjamin draagt het volgende:
Trui: Zara Kids
Legging: Moi o.a. via Toddlers and Tees
Moccasins: Mockies via Toddlers and Tees
Lego opbergers: Wolf en Wolkje

PS: Heb je al een selectie gemaakt, ik zou zeggen, doe mee aan de winactie!

18
8 Comments
 • PSnim
  november 24, 2014

  Wauw te gek! Ik ga zeker weten meedoen, toddlersandtees is een van mijn favo shops! 50,- shoptegoed zou heel gaaf zijn zo met de feestdagen die er aan komen! De mockies zijn heel erg gaaf! We hebben zulke slofjes van Boumy en die wil Nim maar al te graag aan elke dag haha.
  Ik en Nim hebben beide een Hello Apparel trui en ik vind het ware liefde haha..
  Leuke outfit van Benjamin! Moi is ook al zo’n fijn merkje he?!

  • Sanne
   november 24, 2014

   Ja ik vind de shop ook super gaaf! En die legging van Moi heeft hij al 3/4 jaar, extra lang en lekker smal, dat is fijn. Ik probeer ook steeds op jouw blogs te reageren, maar ze komen steeds niet in beeld, weet jij hoe dat kan?

   • PSnim
    november 25, 2014

    Ja Moi heeft super fijne pasvorm he?! Hier een legging en dik vest, beide enorm favoriet, zo mooie dikke stof ook :).
    Lief dat je op mijn blogs wil reageren! Ik krijg het soms ook niet voor elkaar als ik via telefoon/ipad zit, dat is dan als ik niet ingelogd ben bij google ofzoiets. Via de laptop geen problemen mee. Maar ben druk bezig met een .nl adres en overstap naar wordpress dus word aan gewerkt ;). Hopelijk gaat het dan ook via de telefoon/ipad goed!

    • Sanne
     november 25, 2014

     Wat gek zeg. Wij zijn ook langzaamaan WordPress aan het uitbouwen, wel fijn! Succes met de site en ik blijf je blogs lezen 🙂

 • Annabelle
  november 24, 2014

  Wat een leuke actie!! Ik zou zo graag een paar hippe Mockies willen winnen voor mijn kleine man!! Mockies zijn zo stoer & schattig. De outfit van Benjamin ziet er ook super compfy en hip uit. Iets wat ik mijn kleine man ook zou aantrekken.

  • Sanne
   november 24, 2014

   Thanks Annabelle, ja een legging met slofjes is toch wel de ideale outfit om lekker te kruipen, staan en rollebollen :-). Schoentjes zijn erg mooi!

 • cindy van Echtelt
  november 25, 2014

  Wauw zo gaaf met 4 kids zou deze bon super welkom zijn zoveel leuke items gezien maar op nr 1 staat http://www.toddlersandtees.nl/nl/nununu-tutu-dress-neon-pink.html Wij gaan heel hard duimen

 • Bibian
  november 25, 2014

  Ahh wat een te gekke winactie, ze hebben zoveel leuks! Ik denk dat ik voor een leuk broekje ga voor de feestdagen. Ik denk dat het mijn zoontje River onwijs leuk gaat staan! Liefs Bibian

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *