Muurstickers plakken met webshop van de week Stickerop.nl

Door vrijdag, januari 2, 2015 15

Misschien heb je het al voorbij zien komen in Benjamins hoekje, de muurstickers. Echt ideaal om een hoekje, muur of kamertje een nieuwe look te geven. Ik bestelde mijn Muurstickers bij Stickerop.nl. Het aanbod op deze site is echt héél groot! Je vindt er veel moois. En wij mogen een cadeaubon verloten! Hoe en wat? Dat lees je verderop in deze blog. De muurstickers maken mij heel blij! Ik raakte gelijk geïnspireerd en denk er over om nog wat meer aan het interieur toe te voegen.

Benjamins hoekje

Heb je mijn vorige blog al gelezen en de muurstickers voorbij zien komen? Vol trots liet ik het hoekje zien dat ik voor Benjamin maakte. Een grote muur in de woonkamer bekleed met zwarte stippen, makkelijk opgeplakt met muurstickers via Stickerop. Mijn stickers zijn zwart en hebben doorsnede van 4 cm, maar je hebt ook andere formaten en kleuren. Er zijn bijna 70 verschillende kleuren verkrijgbaar! Ze zijn ook gemakkelijk te verwijderen. Voor een klein bedrag heb je zo wat stickers om de muur in je woon/kinder/slaap of weet ik welke kamer een nieuwe look te geven.

muursticker stickero

Thuiswinkel Waarborg

Wat gelijk opviel bij deze webshop was het logo van Thuiswinkel Waarborg! Altijd fijn om dit keurmerk terug te zien, het geeft toch net even dat extra vertrouwen tijdens de aankoop, de webshop heeft immers een certificering doorstaan. Als echte online shopper is dit iets waar ik toch vaak op let!

Inspiratie

Ik kan me voorstellen dat je geïnteresseerd bent in het aanbod aan muurstickers van Stickerop.nl! Ik heb een paar voorbeelden uit de shop en van Instagram op een rijtje gezet!

muursticker stickerop

Giveaway!

Wil jij ook een gave muursticker? Of een heleboel? Dat kan! Wij mogen via Facebook namelijk een tegoedbon t.w.v. €45,- verloten! Hoe fijn 🙂

Hoe doe je mee?

Het is weer ontzettend makkelijk  gewoon een kwestie van de Facebook pagina’s liken en deze foto delen!

1. Like Stickerop.nl

2. Like PSblog

3. Share de winactie

Giveaway Muurstickers

PS: Veel succes met de winactie! Laat je ons weten welke muur in jouw huis een sticker verdient?

15
1 Comment

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *