Mooi! met Muuto

Door maandag, augustus 3, 2015 5

Ze zeggen wel eens dat verlichting het moeilijkste onderdeel in het huis is. Dat kan wel kloppen, ik vond het ook erg lastig, totdat ik twee bijzondere stukken van Muuto in huis ophing. Muuto wil met een frisse blik nieuw Scandinavisch design brengen, ik zeg welkom in mijn huis!

Sinds twee jaar wonen wij in een prachtige jaren 40 woning. Met veel details die je in die oude woningen ziet zoals rozetten en plafondlijsten, wilden wij er toch een moderne twist aan geven. Met liefde voor Scandinavische stijl, was het Deense label Muuto een goede match. En het is betaalbaar design, dat vinden wij ook belangrijk!

Muuto dots lamp prikkabelMonochrome is momenteel heel erg hot én gemakkelijk toe te passen in je interieur. Zet een grote lijst op de grond en zo werk je eenvoudig een lelijk stopcontact weg. Zin in wat nieuws? Een nieuwe lijst of quote geeft je hoekje weer een ander gevoel. De monochrome mand is van Elodie Details en shopte ik bij Ikbenzomooi.nl. Lees hier ook mijn blogs over deze toffe opberger en de trend monochrome.

Geen lamp, toch Muuto

Lang heb ik gezocht naar verlichting voor in de woonkamer. Was ik er op de slaapkamer meteen uit, duurde het even voordat ik wist wat ik in de woonkamer wilde. Mijn keus viel op Muuto, alleen niet op een lamp van dit design label, nee op een haak! Ja dat lees je goed een haak

Ik bestelde online een prikkabel, verving de lampen voor doorschijnende exemplaren en hing de kabel om de Dots haak. Deze haak wordt ook vaak gebruikt als kapstok, maar ik vind hem zo het leukste. De Dots worden per stuk verkocht, maar ook in een set, dus je kunt er ook eentje ophangen als houder voor je prikkabel en de rest gebruik je mooi als kapstok.

Muuto prikkabel dotsDe prikkabel zorgt voor warm en goed licht

 

Muuto prikkabel dotsKies zelf je stijl, kies de kleur van je Muuto Dots, de lampen in je prikkabel én hoe je de kabel ophangt, enkel of dubbel.

muuto-the-dots-hakenset-sfeer-1Tip: hang hippe hangers aan de Dots haken, of kies voor een houten kastje voor je spullen op te bergen, zoals de Muuto Stacked kast. Zo blijven de Dots zichtbaar en geef je je de hal of je gang een stoere twist. 

fer-wire-basket-groen-large-600x600Zet een hippe draadmand onder de Dots kapstok voor alle handschoenen, sjaals, tassen en klein prul en klaar is kees.

4 meter snoer + E27

Deze lamp = perfect vanwege zijn eenvoud. Koos ik voor zwart, droom ik van lichtgroen en roze. Die pasteltinten vind ik ook heel erg mooi! Deze lamp is verkrijgbaar met verschillende gekleurde kabels, dus jouw kleur is er vast en zeker bij.  Drapeer het snoer door de kamer, of hang verschillende snoeren bij elkaar. De kleur van de kabel maakt de Muuto E27, meer heeft deze lamp echt niet nodig.

Muuto e27 lampRommelig + strak

 

DE REST VAN DEZE BLOG + KIJKJE IN MIJN HUIS LEES JE HIER >>>>>

http://www.flinders.nl/magazine/mooi-met-muuto

 

 

 

 

Beeld: Flinders/Pinterest/PS:blog

 

5
2 Comments
 • Nathalie
  augustus 3, 2015

  Ik vind het superleuk! Ik kan niet wachten tot we een nieuw huisje gevonden hebben en dat ik het interieur kan aanpassen!!!

 • Iep
  augustus 3, 2015

  Heel erg gaaf! Ik ben fan!
  Liefs Iep

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *