Handig! Deze Muuto opbergmanden

Door zondag, juni 24, 2018 5

Soms weet ik gewoon niet waar ik alle spullen laten moet. Herkenbaar? Post, tijdschriften, speelgoed van de kids… dat kleine spul is helemaal erg, neem bijvoorbeeld Benjamins knikkerbaan inclusief knikkers. Die moeten dus echt wel in een goede opbergmand, eentje die lekker stevig is. Die zijn er genoeg. En hebben we genoeg nodig. En dan het liefste ook wat stijlvolle exemplaren. In de winkel en webshop van MisterDesign (waar ik deze manden shopte van mijn shoptegoed) verkopen ze hele fijne opbergmanden. De Muuto opbergmanden zijn favoriet. Ik heb ze ook in huis. Soms verstopt maar vaak ook wel in het zicht. Ze mogen gezien worden! We houden wel van opgeruimd. Sowieso zijn de Muuto accessoires top! Maar dat wist jij natuurlijk allang.

muuto restore traysjoef, Pip kwam voorbij gesjeesd toen ik de plaatjes aan het schieten was!

Wat je nog niet wist..

Dat deze fijne mand niet zomaar een bijzondere opberger is. Hij is namelijk duurzaam! De Muuto Restore Basket  is gemaakt van polymeervilt , dat zijn gerecyclede petflessen. Zo mooi dat dit mogelijk is!

Muuto Restore Basket

De ronde variant is perfect voor het hout voor onze kachel. De grijze ronde is ook echt groot en stevig! Wel handig, want als we het hout gaan bijvullen moet de mand dit wel aankunnen.

muuto restore tray

Kies je kleur

Bruin, blauw, grijs, groen, geel, rood, zwart, dusty, zand, aqua of roze. Welke kleur past er goed in jouw interieur? En welke vorm vind je mooier? De rechthoekige of de ronde? Ik kon gewoon niet kiezen uit de Muuto opbergmanden. Vandaar de 2 kleuren in huis 😉

muuto restore trayMeer van onze huizen zien? Benieuwd naar hoe wij de trends toepassen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories, dat vinden wij eigenlijk nog het allerleukste social media kanaal!

PS: opgeruimd staat netjes!

5

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *