Gezellige en romantische sfeer met Muuto

Door donderdag, december 20, 2018 1

De term donkere dagen voor kerst bestaat niet voor niets. Ik zie dit als een goed moment om overdag de kaarsen alvast aan te steken en natuurlijk ook de houtkachel. En natuurlijk Michael Buble op de achtergrond. We tellen af tot de vakantie, halen cadeautjes is huis en we zijn al bezig met de voorbereidingen voor Kerst. Ik vond nog een klein beetje daglicht om mijn nieuwe kaarsenstandaard Open Candelabra van Muuto op de foto te zetten. #crappylightseason.

Dat kaarsen en kandelaars extra sfeer brengen hoef ik jou niet te vertellen toch. En je hebt nooit genoeg kaarsen. Ik kan daar echt van genieten. Met de lampjes uit de boom erbij kan de vakantie van mij wel beginnen. Check ook mijn laatste blog met fijne kerstfiguren voor inspiratie.

Muuto Open Candelabra

Muuto — need we say more? Ik vind dit echt een fantastisch merk. De terracotta Muuto kandelaar is trouwens verkrijgbaar in 4 kleuren en geschikt voor lange dinerkaarsen. Deze zachte tint past het beste bij de kleuren in onze woonkamer. De Zweedse Jens Fager is de ontwerper van deze eyecatcher. Het label Muuto streeft ernaar om de rijke Scandinavische design geschiedenis weer op de kaart te zetten en er daarnaast nieuwe hoofdstukken aan toe te voegen. Muuto is stevig geworteld in Scandinavisch design, met werken van de beste ontwerpers uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Ik koos voor de combinatie met grijze dinerkaarsen. Een kleur die overal wel bij past.

kaarsen misterdesign

Is het geen plaatje? De matte kleur geeft het een zacht en stoer effect. Tijdloos design als je het mij vraagt. Meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Wist je dat.. De naam Muuto is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’ dat ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’ betekent. 

Deze blog werd geschreven ism MisterDesign

1

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *