Dé najaarsmode voor kleine meisjes @kixx-online

Door dinsdag, september 6, 2016 6

Hoewel we nog lekker aan het nazomeren zijn begint mijn shopbloed toch al steeds een beetje sneller te stromen weer voor de leuke najaarscollectie die je overal ziet hangen. Ik zie zoveel leuke prints en toch ook wel echt prachtige kleuren in de etalages. Opvallend dit jaar vind ik de leuke glittertrend waardoor het soms al een beetje Kerst lijkt zelfs.

For my little girlfriend

Speciaal voor mijn lieve kleine vriendinnetje Dox ga ik eens kijken wat het najaar allemaal te bieden heeft voor de meiden. Kan ik me eindelijk weer een keertje vergapen aan al die heerlijke leuke rokjes en jurkjes voor de meiden met franjes, glittertjes en tule!

Girls girls girls

Ik ben even gaan kijken bij Kixx-online omdat ik vind dat ze voor jongens hele leuke merken hebben dus dat zal voor de meiden ook wel goed zitten. En ja hoor wat een heerlijke spullen allemaal. Jurkjes, rokjes maar natuurlijk ook geweldige sneakers voor the little ladies!

Najaarsmode meisjes

Ikzelf draag eigenlijk niets liever dan jurkjes en rokjes dus mijn eerste keus gaat dan ook uit naar deze snoepjes van jurken. Zacht kleuren maar stoere stoffen. Zachte stoffen met stoere kleuren. Love it all..

AW16 meisjes

St0er Noppies sweatjurkje voor €22,99

 

 

AW16 meisje 4

Te leuk CarlijnQ vogelprint jurkje €34,95

 

AW16 meisje 2

Heerlijk Small Rags jurkje €37,95

Skirtssss

Maar hoe leuk zijn al deze geweldige rokjes, super leuk te combineren met een leuke maillot of legging en dan als top iets heel contrasterends. Het leuke is álles kan en álles mag!

AW16 meisje h

AW16 meisje e Name it tule rokje €24,95

AW16 meisje b

Be cute like Flo rokje (makkie zo) €22,50

Sneak(ers) preview

Dit alles stijl je natuurlijk af met een gaaf laarsje of sneakertje. Mijn all time favorite, the all stars mogen ook bij the little ladies niet in de kledingkast ontbreken!

AW16 meisje hb

VANS chukka babygympen €50,- (kopen!!)

AW16 meisje j

Converse (my all time favorites) €29,95

AW16 meisje hbg

VANS cheetah sneaker €35,- (super leuk met alles te combineren, gewoon durven doen!)

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat lookjes want daar zijn we gek op. Met vele leuke shops en merken.

PS: krijg je bijna zin in het najaar he? 😉 

6

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *