Nelson koopjes

Door woensdag, januari 31, 2018 7

Ik ben er dol op maar word er ook zoooooo gretig van. Sale oftewel koopjes, afprijzingen, uitverkoop, 3+1 gratis en zo gaat het maar door. Kan er geen genoeg van krijgen dus blijf maar rondsnuffelen op zoek naar de beste deals. Dus word dan ook helemaal happy als ik de Nelson koopjes zie. Ik heb een paar leuke pareltjes uit de sale bij Nelson voor je uitgezocht waar je de komende tijd nog veel plezier van kan hebben.

Sneakers..

Niet meer uit het straatbeeld weg te krijgen zijn de sneakers, iedereen draagt sneakers. Dus die kun je nooit genoeg hebben toch!

Laarzen..

Nelson koopjes

1. Hobbs laarzen 54,49 2. Vingino laarsjes blauw €62,99 3. Vingino laarsen cognac €62,99

In de winter zijn de laarsjes echt favoriet. Passen eigenlijk overal wel en zijn makkelijk aan te schieten, ideaal dus en nu voor leuke prijsjes ;-)..

Snowbooties..

Het zou zo maar heel koud kunnen worden in februari en maart dus wees goed  voorbereid. Kijk eens naar deze heerlijke winterbooties… Anders misschien op de groei voor volgend jaar alvast? Ik moet in ieder geval een goed paar hebben voor Noah zodat ie lekker zonder natte voeten in de sneeuw kan spelen.

Wil je meer van ons zien?  Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat kijkjes bij ons thuis, want daar zijn we gek op.

PS: shoppen maar! 

7

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *