Coole voetjes met Teva kindersandalen

Door maandag, juni 4, 2018 3

Wat een fantastisch voorjaar hebben we toch! De mooie warme dagen lijken maar niet op te houden. Vind het wel altijd lastig om ’s ochtends al te bepalen wat voor weer het wordt die dag. Zoals vandaag bijvoorbeeld. Met de zomerse Teva kindersandalen en korte broek naar school maar uiteindelijk was het echt pas op de middag mooi dus vreesde een beetje voor te ‘coole’ voetjes. Maar gelukkig was het vanmiddag heerlijk en had kindlief geen koude voeten gehad, pfffuh..

Teva kindersandalen

De afgelopen weken waren natuurlijk echt geweldig dus zodra ik thuis kom gooi ik mijn sneakers aan de kant en trek lekker mijn Havianas aan. En met de Teva kindersandalen blijven ook de voetjes van Pip lekker cool en ziet ze er ook nog eens helemaal gezellig uit!

Praktisch

Hoe leuk is deze combi met de zwemkleding van Ammehoela. Vergeet ook niet hoe praktisch de Teva’s zijn. Ze zitten vast aan de voet in tegenstelling tot fliflops. Mogen nat worden, kunnen tegen een stootje én hebben een fatsoenlijk voetbed. Ideaal voor de kleintjes dus! …

Liefde voor de aardbei

Hoe schattig zijn de mini aardbeitjes.. Ze passen stiekem echt bij heel veel outfitjes van Pip dus dat was een goede keuze. Mocht je nou niet van aardbeien houden hebben ze natuurlijk nog heel veel andere variaties. Neem maar eens een kijkje bij Nelson voor andere kleuren en printjes.

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories, dat vinden wij eigenlijk nog het allerleukste social media kanaal!

PS: dat het maar een hele lange hete zomer mag worden!

3

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *