New in: fluwelen enkellaarzen

Door maandag, januari 1, 2018 4

Met een nieuw jaar op komst en de online sale is het tijd voor een shopping blogje. Dit keer rondom mijn nieuwe fluwelen enkellaarzen van Calvin Klein. Nu denk je, poeh die zullen we duur zijn, maar nee, ze vallen reuze mee. En zeker niet onbelangrijk, ze lopen echt heel goed! Dus heb ik gelijk fijne laarsjes voor mijn everyday look. Met de kids op stap, met de trein naar het werk en natuurlijk gewoon naar een feestje.

Calvin Klein enkellaarsjes

Ik zocht al lange tijd naar fijne enkellaarsjes met een hak. Ik vond een fijn paar. Gelukkig want de zoektocht naar laarsjes met een niet al te hoge hak was best lastig. Deze hak heeft een hoogte van 7,5 cm. Prima dus! Ik loop meestal niet op hakken maar deze lopen echt heerlijk. De hak is ook niet heel hoog maar lekker stevig

fluwelen enkellaarzen

fluwelen enkellaarzen

Fluwelen enkellaarsjes Calvin Klein Wil je trouwens meer weten over dit krukje? Hij is van Kartell en ik maakte er wat foto’s van! Fluwelen enkellaarsjes Calvin Klein

Op de onderste foto zie je goed de details aan de zijkant. De fluwelen stof geeft een speelse look, zo met de feestdagen past ie prima onder een glitterjurk maar ook met een goede (zwarte) jeans en een oversized sweater voor een casual look.

Investeer in een paar knallers zoals deze booties van Calvin Klein. Wil je meer van ons zien? Benieuwd hoe wij de leegte van de kerstboom opvullen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook gewoon wat kijkjes bij ons thuis, want daar zijn we gek op.

PS: terwijl ik deze blog schrijf zie ik dat ze zijn afgeprijsd van 129,99 voor 103,99

 

 

Deze blog werd geschreven ism Nelson

4

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *