Zwoele zomeravonden in de tuin: de EMU Star Bench

Door dinsdag, juni 13, 2017 2

Het weer is denk ik toch wel hét gesprek van de dag. Ik ben er zelf ook zeer gevoelig voor. Ik blijf verlangen naar goed weer en toen het laatst richting de 30 graden ging, kon mijn dag niet meer stuk. Zwembadje erbij, ijsjes eten en verkoeling zoeken in de schaduw. En dat doe ik nu op onze nieuwe tuinbank, de EMU Star Bench Bank. Lekker met een verkoelend drankje relaxen. Ik zegt proost op nog meer zwoele zomeravonden! EMU Star Bench

 

Leuk tuinbankje: EMU Star Bench Bank

We waren in de tuin nog bezig met wat onderhoud en de EMU Star Bench Bank stond tijdelijk even onder het boompje.

EMU Star Bench tuinbank metaal grijs mister design

EMU Star Bench

Het zachte kleed/deken is de Cross Blanket van Pia Wallen waar ik eerder over schreef. Het ronde kussen scoorde ik bij Primark.

cEMU Star Bench tuinbank metaal grijs mister design

Zwoele zomeravonden in de tuin

Zwoele zomeravonden, wie is er niet gek op? Lekker buiten de verkoeling opzoeken, de tuindeuren open, alle ramen open en chillen maar. Afgelopen weekend hebben we dit nog mogen ervaren, yay! En dan extra genieten in de tuin met een hapje en een drankje. Het nieuwe tuin bankje vind je net als vele andere Design tuinbanken en Design tuinmeubelen gewoon online. Kun je lekker vanaf je loungebank shoppen.

EMU Star Bench tuinbank metaal grijs mister design

EMU Star Bench Bank

Het metalen bankje is dus van het EMU merk. Ik ken het merk nog niet zo heel lang, maar het is helemaal mijn smaak. Net als de rest van de tuinmeubelen die ze maken. Luuuv it. Strak en tijdloos. Star is verkrijgbaar in diverse kleuren. Naast de Star bank zijn er ook stoelen verkrijgbaar. Het bankje dat op de foto staat is van metaal en kan gewoon buiten blijven staan. Hij is niet heel zwaar dus je kunt hem ook makkelijk verplaatsen.

 

Flamingo’s overal

EMU Star Bench

Zo leuk de flamingo in de tuin. Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijkers in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en kamertjes van onze boys en de baby. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: Een leuk weetje, Star is ontwikkeld voor de terrassen van Starbucks en daarmee dus ook gemaakt voor intensief en professioneel gebruik.

 

Deze blog werd geschreven ism MisterDesign

2

Nog geen reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge