Nieuw: Ferm Living vloerkleed

Door donderdag, januari 19, 2017 5

Ferm Living is een kei in het maken van mooie spullen. Tegenwoordig blinken ze ook echt uit in de categorie kids! Ik heb nu een nieuw Ferm Living vloerkleed binnen, is ie niet tof? Ik heb het kleed op het kamertje van Benjamin gelegd (wij houden niet van koude voeten) en kan uiteraard ook in zijn speelhoek komen te liggen als hij weer eens op de grond ligt te spelen met zijn treinen, bob de bouwer of gereedschap.

Ferm Living Triangles vloerkleed psblog misterdesignOp de witte vloer komen de zwarte triangels nog beter naar voren!

Ferm Living vloerkleed

Het Jute Vloerkleed Black Triangles is ontworpen door Trine Andersen. Haar naam heb je denk ik al vaker gehoord. Ze startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist.

Ferm Living Triangles vloerkleed psblog misterdesignHet houten wolkjeslampje is ook van Ferm Living.

Ferm Living Triangles vloerkleed psblog misterdesign

Ferm Living Triangles vloerkleed psblog misterdesignDit stoere Dino dekbedovertrek is van Snurk! Is ie niet stoer?

Ferm Living Triangles vloerkleed psblog misterdesignDe nieuwe Mini Rodini trui hangt aan een ‘gym hook’ van Hay, die zijn echt super tof! En handig!

Ferm Living Triangles vloerkleed psblog misterdesignHet jute Ferm Living vloerkleed Black Triangles Small wordt geheel vervaardigd uit 100% natuurlijk jute. De afmeting van dit vloerkleed bedraagt 100 centimeter in diameter en kost € 42,-. Er is bij MisterDesign ook een ‘large’ versie te koop van het Ferm Living vloerkleed Black Triangles, die heeft een diameter van 130 centimeter en kost € 67,-.

Liefde voor de Scandinavische stijl

Is dit kinderkleed toch niet helemaal jouw ding, kijk eens bij deze Design vloerkleden, er zitten wat pareltjes tussen! En veel vloerkleden van Scandinavische merken. Ik vraag mij wel eens af hoe het komt dat zij hier zo goed in zijn. Komt het door het koude weer, de donkere dagen, dun bevolkte gebieden, zodat ze meer op thuis gericht zijn?

Ferm Living is onvervalst, is puur, is zuiver. Ook wel Deens design, ‘made with love’ genoemd. De gehele collectie wordt gekenmerkt door een rode draad: een traditioneel Scandinavische stijl voorzien van eenvoud en grafische lijnen. Door dit concept zijn al diverse toppers ontstaan én toegevoegd aan de collectie. Door de jaren heen is de populariteit van Ferm naar een ongekende hoogte gestegen en hebben ze fans over de gehele wereld. En ik denk ook heel veel in Nederland!

Wit

Heerlijk plaatjes schieten op de witte vloer. Hopelijk alle kamers binnenkort van nieuwe vloeren voorzien.

Ferm Living Triangles vloerkleed psblog misterdesignHet Ferm Living Vloerkleed is dus al in gebruik. Benjamin speelt er al op en is klaar voor de komst van zijn zusje! De pandaknufel mag al in de Stokke Newbornset haha. Binnenkort nog een leuke winactie met de hoezen van Ukje, so stay tuned!

Ferm Living voor Kids

Dat wij Ferm Living tof vinden is inmiddels denk ik wel duidelijk. Had je Paloma’s blog al gelezen over de Landscape Schaaltjes? Noah heeft ze getest!

Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates en binnenkijken in onze huizen. En natuurlijk ook gewoon wat leuke lookjes en slaapkamertjes van onze boys. Met vele leuke (nieuwe) shops en merken!

PS: Leuk om te zien dat dit fijne merk ook zoveel voor kids heeft uit gebracht. Wij krijgen er geen genoeg van!

 

 

 

Deze blogpost werd geschreven in samenwerking met MisterDesign

 

5
3 Comments

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge